SKIP TO CONTENT
E-TRAVELLER

NIEUWE PEUGEOT

E-TRAVELLER 

ALLURE BOOST JE BUSINESS

NIEUWE PEUGEOT

E-TRAVELLER 

 

ALLURE BOOST JE BUSINESS

Vanaf € 52.867 (i) Aanbevolen nettoprijs INCL. BTW. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfvoertuigen, van 01/06/2024 tot 30/06/2024, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.   of €  429 /maand EXCL. BTW(i) Aanbod in Financiële Renting voor een e-Traveller Standard 50kWh 136 Business Electric 50kWh 136 , op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 45.512,40 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 429,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 12.944,03 € en een aankoopoptie van 30,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024.  

 
 
NIEUWE PEUGEOT E-TRAVELLER 
GEEF JE BUSINESS MEER ALLURE
 


Met zijn uitgesproken design, zijn verbonden interieur en zijn rijbereik tot 350 km WLTP(i) In afwachting van goedkeuring - Rijbereik van 360 km WLTP met de 75kWh-batterij en rijbereik van 230 km WLTP met de 50kWh-batterij. De vermelde waarden voor actieradius en elektrisch verbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. Ze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: snelheid, thermisch comfort aan boord van de auto, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de lader in het voertuig, de oplaadkabel en het type en vermogen van het gebruikte oplaadpunt. Neem contact op met je verkooppunt voor meer informatie.   geeft de NIEUWE E-TRAVELLER je bedrijf meer dynamiek en stijl. 
 
 
NIEUWE PEUGEOT E-TRAVELLER 
GEEF JE BUSINESS MEER ALLURE
Met zijn uitgesproken design, zijn verbonden interieur en zijn rijbereik tot 350 km WLTP(i) Met zijn uitgesproken design, zijn verbonden interieur en zijn rijbereik tot 350 km WLTP* geeft de NIEUWE E-TRAVELLER je bedrijf meer dynamiek en stijl.    geeft de NIEUWE E-TRAVELLER je bedrijf meer dynamiek en stijl. 
 
ELEKTRISCH
 
 • 100% elektrisch rijbereik: tot 350 km WLTP(i) In afwachting van goedkeuring - Rijbereik van 350 km WLTP met de 75kWh-batterij en rijbereik van 224 km WLTP met de 50kWh-batterij. De vermelde waarden voor actieradius en elektrisch verbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. Ze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: snelheid, thermisch comfort aan boord van de auto, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de lader in het voertuig, de oplaadkabel en het type en vermogen van het gebruikte oplaadpunt. Neem contact op met je verkooppunt voor meer informatie.  
 • Oplaadtijd: tussen 30 en 45 min voor 80% van het rijbereik(i) Bij snelladen (≥100 kW)  
 • CO2-uitstoot tijdens gebruik : 0g/km
 • Vermogen: 100 kW (136 pk)

 

 

Optimaliseer je gemoedsrust

 

Je easyWallbox-oplaadpunt is nu inbegrepen bij je nieuwe E-TRAVELLER.(i) Aanbieding geldig voor particulieren bij een aankoop. Aanbieding onder voorwaarden, geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024 bij aankoop van een Electrische of Plug In Hybride Peugeot met easyWallbox in het Belgische Peugeot retailernet. Maximum tussenkomst waarde wallbox 500€ incl. BTW. Zie voorwaarden in je verkooppunt.  

Bevestig het systeem simpelweg aan de muur om op te laden in Plug&Play tot 2,3 kW of met een eenvoudige upgrade tot 7,4kW. Een 2-in-1 oplaadoplossing.

 

 
DE ELEGANTE EN GECONNECTEERDE BESTELWAGEN,
DE IMAGOBOOSTER VAN JE ONDERNEMING

DE ELEGANTE EN GECONNECTEERDE BESTELWAGEN,
DE IMAGOBOOSTER VAN JE ONDERNEMING
GEMAAKT OM ELKE KLUS TE KLAREN
Stadstaxi's, toeristische pendeldiensten, vervoer voor teams of gehandicapten... kies uit een groot aantal configuraties. Met een capaciteit voor maximaal 9 personen en een hoogtebeperking van 1,90 m voor toegang tot alle parkeerterreinen, is je bestelwagen de ideale partner voor je onderneming.
JE TWEEDE KANTOOR
Neem plaats! Met zijn ingenieuze opbergvakken, draaibare schrijftafel, nieuwe geconnecteerde infotainmentsysteem en 2 USB-aansluitingen is de NIEUWE E-TRAVELLER een geweldige plek om te werken.
EEN HARTELIJKE VERWELKOMING, ELKE DAG OPNIEUW

Met de handsfree schuifdeurfunctie kun je gemakkelijk passagiers aan boord verwelkomen.

Je profiteert van een royaal bagageruimtevolume van maximaal 4.554 liter, dat gemakkelijk toegankelijk is via de openklappende achterruit of de achterklep. 

ELEKTRISCH RIJBEREIK
Met een rijbereik tot 350 km WLTP(i) In afwachting van goedkeuring - Rijbereik van 350 km WLTP met de 75kWh-batterij en rijbereik van 224 km WLTP met de 50kWh-batterij. De vermelde waarden voor actieradius en elektrisch verbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. Ze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: snelheid, thermisch comfort aan boord van de auto, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de lader in het voertuig, de oplaadkabel en het type en vermogen van het gebruikte oplaadpunt. Neem contact op met je verkooppunt voor meer informatie.   ervaar je het plezier van 100% elektrisch rijden: een vlotte, schokvrije rit, een scherpe versnelling dankzij het directe motorkoppel en een geruisloze motor.
AFMETINGEN

EXTERIEURAFMETINGEN VAN DE E-TRAVELLER

 
 • Lengte: 4983 mm (Standaard), 5333 mm  (Lang)
 • Breedte: 1920 mm zonder spiegels
 • Hoogte: van 1890 mm tot 1940 mm 

LAADVOLUME NIEUWE E-TRAVELLER 

De nieuwe E-Traveller is verkrijgbaar in 2 lengtematen en met maximaal 9 zitplaatsen, beschikt over een bagageruimte van maximaal 4.554 liter en heeft een hoogte van minder dan 1,90 m(i) Toegang tot parkeergarages in stadscentra, winkelgebieden en luchthavens  .

 
 
ONZE BESTE PEUGEOT E-TRAVELLER-AANBIEDINGEN

Profiteer van de nieuwste aanbiedingen
ONZE BESTE PEUGEOT E-TRAVELLER-AANBIEDINGEN
Profiteer van de nieuwste aanbiedingen

Vanaf € 52.867 (i) Aanbevolen nettoprijs INCL. BTW. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfvoertuigen, van 01/06/2024 tot 30/06/2024, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot. 

Of

Vanaf € 429 /maand  INCL. BTW(i) Aanbod in Financiële Renting voor een e-Traveller Standard 50kWh 136 Business Electric 50kWh 136 , op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 45.512,40 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 429,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 12.944,03 € en een aankoopoptie van 30,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024. 

 

10'' digitale handset in kleur

- 10'' HD aanraakscherm

- 17'' wieldop

- Full Eco LED-projectoren

EEN UITNODIGING OM SAMEN TE REIZEN

 

Ontdek het Family Pack(i) Als optie  : er gaat niets boven een roadtrip met familie of vrienden. 

Geniet van nog meer comfort dankzij een waslijst aan speciale uitrustingen: verwarmde voorzetels, zonneschermen, legplanken achteraan de voorzetels, ... 

 
EMOTIE & EXCELLENTIE

Rijpositie, connectiviteit, toegankelijkheid, rijhulpsystemen... Ontdek de nieuwste innovaties van de PEUGEOT E-Traveller die ontworpen zijn om je dagelijkse professionele activiteiten te vergemakkelijken.
 
EMOTIE & EXCELLENTIE
Rijpositie, connectiviteit, toegankelijkheid, rijhulpsystemen... Ontdek de nieuwste innovaties van de PEUGEOT E-Traveller die ontworpen zijn om je dagelijkse professionele activiteiten te vergemakkelijken.
RIJPOSITIE
CONNECTIVITEIT
MODULARITEIT
RIJHULPSYSTEMEN
ELEKTRISCH RIJBEREIK
RIJPOSITIE
CONNECTIVITEIT
MODULARITEIT
RIJHULPSYSTEMEN
ELEKTRISCH RIJBEREIK

RIJPOSITIE

In de nieuwe E-TRAVELLER zorgt de verhoogde rijpositie ervoor dat je de weg domineert. Het 10-inch digitale instrumentenpaneel(i) Verkrijgbaar als optie   geeft essentiële rij-informatie in realtime weer, zoals rijhulp en rijbereik. Tot slot biedt het grote 10-inch HD-aanraakscherm(i) Verkrijgbaar als optie   geavanceerde connectiviteit.

CONNECTIVITEIT

Het nieuwe infotainmentsysteem biedt een veelzijdige connectiviteit via stuurwielbediening en spraakherkenning:

 •  Draadloze mirroring(i) Verkrijgbaar als optie - compatibel met Apple Car Play en Android Auto   om de inhoud van je smartphone weer te geven op het 10-inch HD-   aanraakscherm
 •  Geconnecteerde navigatie(i) Verkrijgbaar als optie   TomTom 3D met over-the-air update
 •  Draadloze telefoonoplader(i) Verkrijgbaar als optie  
 •  2 USB-aansluitingen

MODULARITEIT

Bij de nieuwe E-TRAVELLER draait alles om comfort en modulariteit, van voor- tot achterin. Hij is verkrijgbaar in 2 lengtematen en verschillende configuraties en biedt plaats aan maximaal 9 personen. 

Met zijn face-to-face zitconfiguratie en uitschuifbare tafel, biedt het interieur ultiem comfort.

ELEKTRISCH RIJBEREIK

De elektrische motor van de PEUGEOT e-Traveller biedt een rijbereik tot 350 km(i) In afwachting van goedkeuring - rijbereik van 350 km WLTP met de 75kWh-batterij en bereik van 224 km WLTP met de 50kWh-batterij. Het vermelde rijbereik en de energieverbruikswaarden zijn in overeenstemming zijn met de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 zijn goedgekeurd. Ze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: snelheid, thermisch comfort aan boord van het voertuig, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd is afhankelijk van het vermogen van de oplader in het voertuig, de oplaadkabel en het type en de kracht van het gebruikte laadstation. Neem voor meer informatie contact op met je verkooppunt   (WLTP). 

De 3 niveaus van regeneratief remmen, via de op het stuurwiel gemonteerde peddels, laden de batterij op tijdens het vertragen en optimaliseren zo je rijbereik.

RIJHULPSYSTEMEN

Voor maximale veiligheid is de nieuwe E-TRAVELLER uitgerust met de nieuwste rijhulpmiddelen(i) Verkrijgbaar als optie   :

 

 •  Lane Keeping Assist
 •  Driver Vigilance Alert (niveau 3)
 •  Verkeersbordherkenning

 

Twee groothoekcamera's, twee zijdelingse airbags en een nieuw EPS-stuursysteem maken de uitrustingslijst compleet. 

ONZE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

Ontdek onze financiële aanbiedingen en onze verschillende verzekeringscontracten, garanties, assistentie en naverkoopdiensten voor je bedrijfsvoertuig.
 
ONZE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS
Ontdek onze financiële aanbiedingen en onze verschillende verzekeringscontracten, garanties, assistentie en naverkoopdiensten voor je bedrijfsvoertuig.
DIENSTEN EN ONDERHOUD
Werk in volledige gemoedsrust dankzij ons gamma all-in diensten, inclusief garantie en onderhoud. Krijgt 24/7 ondersteuning en een vervangende oplossing in alle omstandigheden.
LANGETERMIJNHUUR MET LEASYS
Langetermijnhuur stelt je in staat om een voertuig te huren voor een vooraf bepaalde duur en kilometerstand. Daarbij krijg je toegang tot een ruim gamma aan bijbehorende diensten.
LEASING
Is je onderneming aan het boomen? Kies voor een maandelijkse betaling die kan worden afgestemd op je behoeften met een aankoopoptie aan het einde van de lease-overeenkomst. 
KLASSIEKE FINANCIERING
Met deze eenvoudige financieringsoplossing kies je zelf de looptijd van je terugbetaling, zodat je de maandelijkse aflossingen kunt aanpassen aan je budget. Je elektrische voertuig kan tot 100% van de aankoopprijs worden gefinancierd. 

ALLURE

Het design van de nieuwe PEUGEOT E-TRAVELLER weerspiegelt het imago van je onderneming met zijn opvallende nieuwe velgen en nieuwe voorkant, inclusief de lichtgevende signatuur van het merk en het nieuwe logo. 

Om het comfort en de esthetische aantrekkingskracht naar een nog hoger niveau te tillen, kregen ook de interieurbekleding en het decor een upgrade.

ALLURE

Het design van de nieuwe PEUGEOT E-TRAVELLER weerspiegelt het imago van je onderneming met zijn opvallende nieuwe velgen en nieuwe voorkant, inclusief de lichtgevende signatuur van het merk en het nieuwe logo. 

Om het comfort en de esthetische aantrekkingskracht naar een nog hoger niveau te tillen, kregen ook de interieurbekleding en het decor een upgrade.

 
GA VERDER MET ELEKTRISCH

Elektromobiliteit door PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

 

 
GA VERDER MET ELEKTRISCH

Elektromobiliteit door PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

 
JE ELEKTRISCHE PEUGEOT OPLADEN

Ontdek hoe je je elektrische Peugeot moet opladen: privé- of openbaar oplaadpunt.
 
 
ONTDEK DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH
Electric by Peugeot combineert verschillende voordelen: snel opladen, optimalisering van je rijbereik afhankelijk van je reis, geconnecteerde technologie enz.