COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Peugeot Privacybeleid

PEUGEOT PRIVACYBELEID

Inhoudstafe

1. Categorieën verwerkte gegevens / Links naar andere websites/applicaties

2. Informatie over de verwerking van persoonsgegevens

3. Interactie met sociale netwerken

3.1. Klantenondersteuning via sociale netwerken

3.2. Links naar sociale netwerken / sociale netwerkplug-ins (bv. "Like" knoppen)

4. Uw rechten

5. Actualisering van dit Privacybeleid

6. Hoe kunt u contact met ons opnemen

 

Deze website is eigendom van Peugeot België Luxemburg.

Deze website wordt beheerd door Peugeot België Luxemburg, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België.

Deze website wordt in Europa gehost door de IT-diensten van PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l’Europe, 78300 Poissy, Frankrijk.

 

Lees dit beleid zorgvuldig alvorens u deze website bezoekt en gebruikt, omdat hierop wordt uitgelegd hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt. Uw verder gebruik van deze website geeft aan dat u dit beleid aanvaardt.

1. Categorieën verwerkte gegevens / Links naar andere websites

Wij geven om uw privacy. Via deze website verzamelen en verwerken wij verschillende soorten persoonsgegevens. Dit omvat :

  • de informatie die u ons verstrekt wanneer u onze diensten en website opvraagt en gebruikt, zoals uw naam, adres, e-mailadres
  • de informatie die we nodig hebben wanneer u een probleem op onze website meldt
  • Informatie verzameld met behulp van cookies
  • Informatie over uw voertuig en specifieke contractgegevens die wij nodig hebben voor de geïndividualiseerde werking van de website (bijv. datum van aankoop, datum van diensten) en om een optimale gebruikerservaring te bieden met de beste dienstverlening voor uw voertuig.

 

Voor meer details, zie hoofdstuk 2.

 

Deze website kan ook links bevatten naar andere websites van Peugeot of de PSA-groep of naar websites van Peugeot partners, erkende garages, andere gelieerde ondernemingen of naar sociale netwerken. Wanneer u op zo'n link naar één van deze andere websites van Peugeot of derden klikt, gelieve er rekening mee te houden dat deze websites hun eigen beleid inzake gegevensbescherming hebben. We nodigen u uit om hun privacybeleid te controleren wanneer u deze websites gebruikt.

 

Deze website kan ook iFrames bevatten met inhoud van andere websites van Peugeot of de PSA groep. Peugeot biedt deze externe inhoud aan internetgebruikers aan met oog op een betere surfervaring. Als u een pagina met iFrames bezoekt, kunnen deze websites dus gebruik maken van cookies. Zie het cookiebeleid van Peugeot voor meer informatie.

 

U bent ervan geïnformeerd dat Peugeot alle verantwoordelijkheid afwijst voor websites van derden.

2. Informatie over de verwerking van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor algemene administratieve doeleinden en om uw aanvraag te beheren en voldoen, door Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België als verwerkingsverantwoordelijke, zoals hieronder beschreven.

Als verwerkingsverantwoordelijke verwerken wij uw persoonsgegevens als volgt:

Gegevens / Gegevenscategorieën (verplichte gegevens zijn gemarkeerd met een asterisk*)

Doeleind(en)

Identificatie en contactgegevens

(naam*, e-mailadres*; telefoonnummer, postadres (* indien van toepassing)), modelgegevens*, geselecteerde Peugeot partner*, belangstelling voor een lease/financieringsdienst, type aanvraag (* indien van toepassing), gegevens specifiek aan het wagenpark (* indien van toepassing)

Opnemen van contact, communicatie en verwerking van aanvragen

Identificatie en contactgegevens

(naam, e-mailadres*)

Beheer van abonnementen/uitschrijven van de nieuwsbrief

Identificatie en contactgegevens

(naam*, e-mailadres*; telefoonnummer, postadres (* indien van toepassing), contactvoorkeuren, voertuigidentificatiegegevens (bv. voertuigidentificatienummer (VIN)*, kentekenplaatnummer, eerste inschrijvingsdatum), product- en dienstenpecificaties (bv. model, uitrusting, motor), type dienst*, kilometerstand, datum/tijd van het afgeven van het voertuig, afhaaldatum/tijdstip, vervangwagen

Beheer en verwerking van dienstaanvragen

respectieve identificatie- en contactgegevens*, voertuigidentificatiegegevens*, productspecificaties*, kilometerstand

Beheer en verwerking van de inruilaanvraag voor het voertuig

Informatie verzameld door middel van cookies

Zie ons cookiebeleid voor meer informatie.

 

De met een asterisk (*) gemarkeerde gegevens zijn verplicht en vormen een contractuele vereiste. U bent dus verplicht ons deze gegevens te verstrekken. Als u deze gegevens niet verstrekt, kunnen wij niet op uw aanvraag ingaan.

 

Afhankelijk van uw profiel en gebruikersgedrag tijdens het surfen op onze website, is het mogelijk dat u een pop-up venster verschijnt met een roadtest of een waardebon voor het model waarin u geïnteresseerd bent.

Uw persoonsgegevens worden tot tien jaar na het einde van de contractuele relatie bewaard. Indien u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden, worden uw persoonsgegevens gedurende drie jaar na het laatste contact met ons voor deze doeleinden bewaard.

Wij delen uw persoonsgegevens mee aan de volgende ontvangers voor de onderstaande redenen:

1. Voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een overeenkomst of met precontractuele maatregelen die op verzoek van de betrokkene zijn genomen vóór het sluiten van een overeenkomst, overeenkomstig artikel 6(1)(b), van de algemene verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens (AVG)

 

Gegevens/ Gegevenscategorieën

Doeleind(en)

Ontvanger(s)

Identificatie en contactgegevens

(naam*, e-mailadres*; telefoonnummer, postadres (* indien van toepassing)), modelgegevens*, geselecteerde Peugeot partner*, belangstelling voor een lease/financieringsdienst, type aanvraag (* indien van toepassing), gegevens specifiek aan het wagenpark (* indien van toepassing)

 

Contact, communicatie en verwerking van aanvragen; Beheer van abonnementen/uitschrijven van nieuwsbrieven

Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België en PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l'Europe, 78300 Poissy, Frankrijk en Uw geselecteerde Peugeot partner.

De voormelde ontvangers delen uw persoonsgegevens met haar IT-dienstverleners die haar helpen bij het verwezenlijken van de voormelde doeleinden, en in het bijzonder met :

·         Capgemini (Capgemini Technology Services, 5/7 rue Frédéric Clavel - 92287 Suresnes Cedex - Frankrijk) die andere onderaannemers inschakelt die buiten de Europese Economische Ruimte (EER) zijn gevestigd en dus in een land dat niet over een adequaat niveau van gegevensbescherming beschikt. Er is geen adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie, maar er zijn wel passende waarborgen, in dit geval de bindende bedrijfsvoorschriften (BCR) van Capgemini. U kan een exemplaar hiervan verkrijgen via de volgende link:

https://www.capgemini.com/resources/capgemini-binding-corporate-rules/.

·         Atos (Atos SE, River Ouest, 80 Quai Voltaire, 95877 Bezons cedex, Frankrijk), dat andere onderaannemers inschakelt die buiten de Europese Economische Ruimte (EER) zijn gevestigd en dus in een land dat niet over een adequaat niveau van gegevensbescherming beschikt. De Europese Commissie heeft geen adequaatheidsbesluit genomen, maar er zijn wel passende waarborgen, in dit geval de bindende bedrijfsvoorschriften (BCR) van Atos. U kan een exemplaar hiervan verkrijgen via de volgende link: https://atos.net/content/dam/global/documents/atos-binding-corporate-rules.pdf.

·         Salesforce (Salesforce.com EMEA Limited, Village 9, Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, Londen, EC2N 4AY, Verenigd Koninkrijk) is gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER) en dus in een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming kent. De Europese Commissie heeft geen adequaatheidsbesluit genomen, maar er zijn wel passende waarborgen, in dit geval de bindende bedrijfsvoorschriften (BCR) van Salesforce. U kan een exemplaar hiervan verkrijgen via de volgende link: https://www.salesforce.com/content/dam/web/en_us/www/documents/legal/misc/Salesforce-Processor-BCR.pdf.

·         Fair Computer Systems, Oostendestr. 132, 90482 Nürnberg, Duitsland

·         IBM GBS Frankrijk, 17 Avenue de l'Europe, 92275 Bois-Colombes, Frankrijk

·         MRM McCann GmbH, Großer Hasenpfad 44, 60598 Frankfurt, Duitsland

·         Your Agency : Rue Middelbourg 64/B, B-1170 Watermael-Boitsfort

·         Strate & Go, Avenue des Sorbiers 25, 1300 Wavre, Belgique

Identificatie- en contactgegevens*, voertuigidentificatiegegevens*, productspecificaties*, kilometertelleraflezing

Beheer en verwerking van de inruilaanvraag voor het voertuig

Autobiz SAS, 4, place des Vosges, Immeuble LAVOISIER, 92400 COURBEVOIE, Frankrijk, en uw geselecteerde Peugeot partner.

Andere ontvangers: Zie de hierboven genoemde IT-dienstverleners.

 

             

2. Voor doeleinden die verband houden met legitieme belangen die de verwerkingsverantwoordelijke of een derde overeenkomstig artikel 6(1)(f) van de AVG nastreeft, tenzij u uw recht van bezwaar hebt uitgeoefend (artikel 21(1) van de AVG):

Data/ Data Categorieën

Doeleind(en)

Ontvanger(s)

Identificatie- en contactgegevens*, product- en dienstenspecificaties*

Marktonderzoek en consumentenenquêtes om meningen te verzamelen over de producten en diensten van Peugeot (bv. klanttevredenheidsonderzoeken) alleen in gevallen waarin de klant zonder zijn of haar voorafgaande toestemming kan worden gecontacteerd via het (de) voor deze doeleinden gekozen communicatiekanaal(en)

Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België en PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l'Eu touw, 78 300 Poissy, Frankrijk.

De voormelde ontvangers delen uw persoonsgegevens met haar IT-dienstverleners die haar helpen bij het verwezenlijken van de voormelde doeleinden, en in het bijzonder met :

IPSOS, 35, rue du Val de Marne, 75013 Parijs, Frankrijk

Aura Corporation, The Old Post House, 18 London End, Beaconsfield, HP9 2JH.  

 

3. Interactie met sociale netwerken

3.1. Klantenondersteuning via sociale netwerken

U kunt ook contact met ons opnemen via onze sociale netwerkkanalen. Als u bijvoorbeeld een bericht stuurt naar of plaatst op onze sociale netwerkpagina's, kunnen wij de informatie in uw verstuurd of geplaatst bericht  gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot de vraag of het verzoek. Om u de gevraagde hulp te kunnen bieden, kunnen wij u vragen om, door middel van een rechtstreeks of persoonlijk bericht, aanvullende informatie te verstrekken, zoals details van het probleem, uw naam, e-mailadres, Identificatienummer van het voertuig (VIN), telefoonnummer, locatie (stad/staat) en/of merk, model en jaar van het voertuig. De door u verstrekte informatie zal niet worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden; marktonderzoek ter verbetering van diensten en producten zal alleen worden uitgevoerd op basis van geaggregeerde (anonieme) gegevens.

Houd er rekening mee dat u geen gevoelige gegevens (zoals informatie over ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of gezondheid) in uw bericht mag doorgeven. Wanneer je een bericht plaatst op de openbare ruimte van een sociaal netwerk, kan iedereen het lezen.

3.2. Links naar sociale netwerken / sociale netwerkplug-ins (bv. "Like" knoppen)

Onze website bevat links naar sociale netwerken.

Om uw persoonsgegevens te beschermen wanneer u onze website bezoekt, maken wij geen gebruik van social plug-ins. In plaats daarvan zijn er HTML-links geïntegreerd in de website, die het delen op sociale netwerken eenvoudig maken. De integratie van een dergelijke link voorkomt een directe verbinding met de verschillende sociale netwerkservers bij het openen van een pagina op onze website. Door op één van de knoppen te klikken, verschijnt er een venster in de browser en wordt de gebruiker naar de website van het betreffende sociale netwerk geleid waar hij (na het inloggen) bijvoorbeeld de knop "Vind ik leuk" of "Delen" kan gebruiken.

Voor meer informatie over het doel en de omvang van de gegevensverwerking en het verdere gebruik van uw persoonsgegevens door sociale netwerken en hun websites, evenals uw rechten en mogelijke instellingen om uw privacy te beschermen, verwijzen wij u naar de informatie over gegevensbescherming van elk sociaal netwerk.

Facebook:    http://www.facebook.com/policy.php

Twitter:         https://twitter.com/privacy

Instagram:    https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube:      https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn:       https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

4. Uw rechten

Als betrokkene heeft u een recht van toegang, verbetering, verwijdering (recht op vergetelheid), beperking van de verwerking, overdraagbaarheid van uw gegevens en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6(1)(e) of (f) van de AVG of wanneer de persoonsgegevens worden verwerkt voor commerciële prospectie in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Let op: deze rechten zijn wettelijk beperkt en de afdwinging ervan is onderworpen aan bepaalde voorwaarden.

Indien u uw rechten wilt laten gelden, kunt u contact met ons opnemen via: https://peugeot.my-customerportal.com/peugeot/s/case-webform?language=nl_BE of per post via Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België.

Als verwerkingsverantwoordelijke kunnen wij uw persoonsgegevens te allen tijde bijwerken (bv. adreswijziging).

Om gebruik te maken van uw recht om een klacht in te dienen (art. 77 AVG), kunt u contact opnemen met :

Voor België: Gegevensbeschermingsautoriteit Rue de la Presse 35 1000 Brussel Website:  https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.

 

5. Updates van dit Privacybeleid

Eventuele toekomstige wijzigingen van dit privacybeleid zullen op deze website worden geplaatst. Wij nodigen u daarom uit om ze regelmatig te raadplegen om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen in ons privacybeleid.

 

6. Om contact met ons op te nemen

Een verantwoordelijke kan gecontacteerd worden via het volgende formulier: https://peugeot.my-customerportal.com/peugeot/s/case-webform?language=nl_BE.

U kunt ook contact met ons opnemen via : Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België ter attentie van Data Protection Officer, psadpobelux@mpsa.com

 

 

Versie: Novembre 2020

Zie de wettelijke informatie voor onze volledige bedrijfsgegevens.

PEUGEOT PRIVACYBELEID

Inhoudstafe

1. Categorieën verwerkte gegevens / Links naar andere websites/applicaties

2. Informatie over de verwerking van persoonsgegevens

3. Interactie met sociale netwerken

3.1. Klantenondersteuning via sociale netwerken

3.2. Links naar sociale netwerken / sociale netwerkplug-ins (bv. "Like" knoppen)

4. Uw rechten

5. Actualisering van dit Privacybeleid

6. Hoe kunt u contact met ons opnemen

 

Deze website is eigendom van Peugeot België Luxemburg.

Deze website wordt beheerd door Peugeot België Luxemburg, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België.

Deze website wordt in Europa gehost door de IT-diensten van PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l’Europe, 78300 Poissy, Frankrijk.

 

Lees dit beleid zorgvuldig alvorens u deze website bezoekt en gebruikt, omdat hierop wordt uitgelegd hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt. Uw verder gebruik van deze website geeft aan dat u dit beleid aanvaardt.

1. Categorieën verwerkte gegevens / Links naar andere websites

Wij geven om uw privacy. Via deze website verzamelen en verwerken wij verschillende soorten persoonsgegevens. Dit omvat :

  • de informatie die u ons verstrekt wanneer u onze diensten en website opvraagt en gebruikt, zoals uw naam, adres, e-mailadres
  • de informatie die we nodig hebben wanneer u een probleem op onze website meldt
  • Informatie verzameld met behulp van cookies
  • Informatie over uw voertuig en specifieke contractgegevens die wij nodig hebben voor de geïndividualiseerde werking van de website (bijv. datum van aankoop, datum van diensten) en om een optimale gebruikerservaring te bieden met de beste dienstverlening voor uw voertuig.

 

Voor meer details, zie hoofdstuk 2.

 

Deze website kan ook links bevatten naar andere websites van Peugeot of de PSA-groep of naar websites van Peugeot partners, erkende garages, andere gelieerde ondernemingen of naar sociale netwerken. Wanneer u op zo'n link naar één van deze andere websites van Peugeot of derden klikt, gelieve er rekening mee te houden dat deze websites hun eigen beleid inzake gegevensbescherming hebben. We nodigen u uit om hun privacybeleid te controleren wanneer u deze websites gebruikt.

 

Deze website kan ook iFrames bevatten met inhoud van andere websites van Peugeot of de PSA groep. Peugeot biedt deze externe inhoud aan internetgebruikers aan met oog op een betere surfervaring. Als u een pagina met iFrames bezoekt, kunnen deze websites dus gebruik maken van cookies. Zie het cookiebeleid van Peugeot voor meer informatie.

 

U bent ervan geïnformeerd dat Peugeot alle verantwoordelijkheid afwijst voor websites van derden.

2. Informatie over de verwerking van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor algemene administratieve doeleinden en om uw aanvraag te beheren en voldoen, door Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België als verwerkingsverantwoordelijke, zoals hieronder beschreven.

Als verwerkingsverantwoordelijke verwerken wij uw persoonsgegevens als volgt:

Gegevens / Gegevenscategorieën (verplichte gegevens zijn gemarkeerd met een asterisk*)

Doeleind(en)

Identificatie en contactgegevens

(naam*, e-mailadres*; telefoonnummer, postadres (* indien van toepassing)), modelgegevens*, geselecteerde Peugeot partner*, belangstelling voor een lease/financieringsdienst, type aanvraag (* indien van toepassing), gegevens specifiek aan het wagenpark (* indien van toepassing)

Opnemen van contact, communicatie en verwerking van aanvragen

Identificatie en contactgegevens

(naam, e-mailadres*)

Beheer van abonnementen/uitschrijven van de nieuwsbrief

Identificatie en contactgegevens

(naam*, e-mailadres*; telefoonnummer, postadres (* indien van toepassing), contactvoorkeuren, voertuigidentificatiegegevens (bv. voertuigidentificatienummer (VIN)*, kentekenplaatnummer, eerste inschrijvingsdatum), product- en dienstenpecificaties (bv. model, uitrusting, motor), type dienst*, kilometerstand, datum/tijd van het afgeven van het voertuig, afhaaldatum/tijdstip, vervangwagen

Beheer en verwerking van dienstaanvragen

respectieve identificatie- en contactgegevens*, voertuigidentificatiegegevens*, productspecificaties*, kilometerstand

Beheer en verwerking van de inruilaanvraag voor het voertuig

Informatie verzameld door middel van cookies

Zie ons cookiebeleid voor meer informatie.

 

De met een asterisk (*) gemarkeerde gegevens zijn verplicht en vormen een contractuele vereiste. U bent dus verplicht ons deze gegevens te verstrekken. Als u deze gegevens niet verstrekt, kunnen wij niet op uw aanvraag ingaan.

 

Afhankelijk van uw profiel en gebruikersgedrag tijdens het surfen op onze website, is het mogelijk dat u een pop-up venster verschijnt met een roadtest of een waardebon voor het model waarin u geïnteresseerd bent.

Uw persoonsgegevens worden tot tien jaar na het einde van de contractuele relatie bewaard. Indien u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden, worden uw persoonsgegevens gedurende drie jaar na het laatste contact met ons voor deze doeleinden bewaard.

Wij delen uw persoonsgegevens mee aan de volgende ontvangers voor de onderstaande redenen:

1. Voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een overeenkomst of met precontractuele maatregelen die op verzoek van de betrokkene zijn genomen vóór het sluiten van een overeenkomst, overeenkomstig artikel 6(1)(b), van de algemene verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens (AVG)

 

Gegevens/ Gegevenscategorieën

Doeleind(en)

Ontvanger(s)

Identificatie en contactgegevens

(naam*, e-mailadres*; telefoonnummer, postadres (* indien van toepassing)), modelgegevens*, geselecteerde Peugeot partner*, belangstelling voor een lease/financieringsdienst, type aanvraag (* indien van toepassing), gegevens specifiek aan het wagenpark (* indien van toepassing)

 

Contact, communicatie en verwerking van aanvragen; Beheer van abonnementen/uitschrijven van nieuwsbrieven

Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België en PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l'Europe, 78300 Poissy, Frankrijk en Uw geselecteerde Peugeot partner.

De voormelde ontvangers delen uw persoonsgegevens met haar IT-dienstverleners die haar helpen bij het verwezenlijken van de voormelde doeleinden, en in het bijzonder met :

·         Capgemini (Capgemini Technology Services, 5/7 rue Frédéric Clavel - 92287 Suresnes Cedex - Frankrijk) die andere onderaannemers inschakelt die buiten de Europese Economische Ruimte (EER) zijn gevestigd en dus in een land dat niet over een adequaat niveau van gegevensbescherming beschikt. Er is geen adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie, maar er zijn wel passende waarborgen, in dit geval de bindende bedrijfsvoorschriften (BCR) van Capgemini. U kan een exemplaar hiervan verkrijgen via de volgende link:

https://www.capgemini.com/resources/capgemini-binding-corporate-rules/.

·         Atos (Atos SE, River Ouest, 80 Quai Voltaire, 95877 Bezons cedex, Frankrijk), dat andere onderaannemers inschakelt die buiten de Europese Economische Ruimte (EER) zijn gevestigd en dus in een land dat niet over een adequaat niveau van gegevensbescherming beschikt. De Europese Commissie heeft geen adequaatheidsbesluit genomen, maar er zijn wel passende waarborgen, in dit geval de bindende bedrijfsvoorschriften (BCR) van Atos. U kan een exemplaar hiervan verkrijgen via de volgende link: https://atos.net/content/dam/global/documents/atos-binding-corporate-rules.pdf.

·         Salesforce (Salesforce.com EMEA Limited, Village 9, Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, Londen, EC2N 4AY, Verenigd Koninkrijk) is gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER) en dus in een land dat geen adequaat niveau van gegevensbescherming kent. De Europese Commissie heeft geen adequaatheidsbesluit genomen, maar er zijn wel passende waarborgen, in dit geval de bindende bedrijfsvoorschriften (BCR) van Salesforce. U kan een exemplaar hiervan verkrijgen via de volgende link: https://www.salesforce.com/content/dam/web/en_us/www/documents/legal/misc/Salesforce-Processor-BCR.pdf.

·         Fair Computer Systems, Oostendestr. 132, 90482 Nürnberg, Duitsland

·         IBM GBS Frankrijk, 17 Avenue de l'Europe, 92275 Bois-Colombes, Frankrijk

·         MRM McCann GmbH, Großer Hasenpfad 44, 60598 Frankfurt, Duitsland

·         Your Agency : Rue Middelbourg 64/B, B-1170 Watermael-Boitsfort

·         Strate & Go, Avenue des Sorbiers 25, 1300 Wavre, Belgique

Identificatie- en contactgegevens*, voertuigidentificatiegegevens*, productspecificaties*, kilometertelleraflezing

Beheer en verwerking van de inruilaanvraag voor het voertuig

Autobiz SAS, 4, place des Vosges, Immeuble LAVOISIER, 92400 COURBEVOIE, Frankrijk, en uw geselecteerde Peugeot partner.

Andere ontvangers: Zie de hierboven genoemde IT-dienstverleners.

 

             

2. Voor doeleinden die verband houden met legitieme belangen die de verwerkingsverantwoordelijke of een derde overeenkomstig artikel 6(1)(f) van de AVG nastreeft, tenzij u uw recht van bezwaar hebt uitgeoefend (artikel 21(1) van de AVG):

Data/ Data Categorieën

Doeleind(en)

Ontvanger(s)

Identificatie- en contactgegevens*, product- en dienstenspecificaties*

Marktonderzoek en consumentenenquêtes om meningen te verzamelen over de producten en diensten van Peugeot (bv. klanttevredenheidsonderzoeken) alleen in gevallen waarin de klant zonder zijn of haar voorafgaande toestemming kan worden gecontacteerd via het (de) voor deze doeleinden gekozen communicatiekanaal(en)

Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België en PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l'Eu touw, 78 300 Poissy, Frankrijk.

De voormelde ontvangers delen uw persoonsgegevens met haar IT-dienstverleners die haar helpen bij het verwezenlijken van de voormelde doeleinden, en in het bijzonder met :

IPSOS, 35, rue du Val de Marne, 75013 Parijs, Frankrijk

Aura Corporation, The Old Post House, 18 London End, Beaconsfield, HP9 2JH.  

 

3. Interactie met sociale netwerken

3.1. Klantenondersteuning via sociale netwerken

U kunt ook contact met ons opnemen via onze sociale netwerkkanalen. Als u bijvoorbeeld een bericht stuurt naar of plaatst op onze sociale netwerkpagina's, kunnen wij de informatie in uw verstuurd of geplaatst bericht  gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot de vraag of het verzoek. Om u de gevraagde hulp te kunnen bieden, kunnen wij u vragen om, door middel van een rechtstreeks of persoonlijk bericht, aanvullende informatie te verstrekken, zoals details van het probleem, uw naam, e-mailadres, Identificatienummer van het voertuig (VIN), telefoonnummer, locatie (stad/staat) en/of merk, model en jaar van het voertuig. De door u verstrekte informatie zal niet worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden; marktonderzoek ter verbetering van diensten en producten zal alleen worden uitgevoerd op basis van geaggregeerde (anonieme) gegevens.

Houd er rekening mee dat u geen gevoelige gegevens (zoals informatie over ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of gezondheid) in uw bericht mag doorgeven. Wanneer je een bericht plaatst op de openbare ruimte van een sociaal netwerk, kan iedereen het lezen.

3.2. Links naar sociale netwerken / sociale netwerkplug-ins (bv. "Like" knoppen)

Onze website bevat links naar sociale netwerken.

Om uw persoonsgegevens te beschermen wanneer u onze website bezoekt, maken wij geen gebruik van social plug-ins. In plaats daarvan zijn er HTML-links geïntegreerd in de website, die het delen op sociale netwerken eenvoudig maken. De integratie van een dergelijke link voorkomt een directe verbinding met de verschillende sociale netwerkservers bij het openen van een pagina op onze website. Door op één van de knoppen te klikken, verschijnt er een venster in de browser en wordt de gebruiker naar de website van het betreffende sociale netwerk geleid waar hij (na het inloggen) bijvoorbeeld de knop "Vind ik leuk" of "Delen" kan gebruiken.

Voor meer informatie over het doel en de omvang van de gegevensverwerking en het verdere gebruik van uw persoonsgegevens door sociale netwerken en hun websites, evenals uw rechten en mogelijke instellingen om uw privacy te beschermen, verwijzen wij u naar de informatie over gegevensbescherming van elk sociaal netwerk.

Facebook:    http://www.facebook.com/policy.php

Twitter:         https://twitter.com/privacy

Instagram:    https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube:      https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn:       https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

4. Uw rechten

Als betrokkene heeft u een recht van toegang, verbetering, verwijdering (recht op vergetelheid), beperking van de verwerking, overdraagbaarheid van uw gegevens en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6(1)(e) of (f) van de AVG of wanneer de persoonsgegevens worden verwerkt voor commerciële prospectie in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Let op: deze rechten zijn wettelijk beperkt en de afdwinging ervan is onderworpen aan bepaalde voorwaarden.

Indien u uw rechten wilt laten gelden, kunt u contact met ons opnemen via: https://peugeot.my-customerportal.com/peugeot/s/case-webform?language=nl_BE of per post via Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België.

Als verwerkingsverantwoordelijke kunnen wij uw persoonsgegevens te allen tijde bijwerken (bv. adreswijziging).

Om gebruik te maken van uw recht om een klacht in te dienen (art. 77 AVG), kunt u contact opnemen met :

Voor België: Gegevensbeschermingsautoriteit Rue de la Presse 35 1000 Brussel Website:  https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.

 

5. Updates van dit Privacybeleid

Eventuele toekomstige wijzigingen van dit privacybeleid zullen op deze website worden geplaatst. Wij nodigen u daarom uit om ze regelmatig te raadplegen om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen in ons privacybeleid.

 

6. Om contact met ons op te nemen

Een verantwoordelijke kan gecontacteerd worden via het volgende formulier: https://peugeot.my-customerportal.com/peugeot/s/case-webform?language=nl_BE.

U kunt ook contact met ons opnemen via : Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België ter attentie van Data Protection Officer, psadpobelux@mpsa.com

 

 

Versie: Novembre 2020

Zie de wettelijke informatie voor onze volledige bedrijfsgegevens.