/image/53/4/peugeot_par_2015_150_fr.27534.jpg

PEUGEOT Partner Tepee

Vanaf 13.709 BTW incl.*

148g i

6.4l i

PARTNER TEPEE

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee onderging enkele ingrijpende wijzigingen, zowel stilistisch als technologisch. Ontdek de nieuwe moderne en geconnecteerde uitrusting en verhoog uw mobiliteit met diverse zuinige motoren.

3 REDENEN OM DE PARTNER TEPEE TE KIEZEN

STEVIGHEID

/image/50/8/peugeot_par_2015_151_fr.27508.jpg

De nieuwe Partner Tepee oogt robuuster en moderner dan ooit!
Het front is volledig hertekend: de verticaler geplaatste grille met PEUGEOT-leeuw in het midden domineert de strakke voorbumper. Ook de blik is expressiever: de koplampen zijn mooi geïntegreerd en de LED-dagrijlichteni zijn ondergebracht in aparte units.
De Partner Tepee sluit op die manier aan bij de nieuwe vormtaal van het merk, in alle elegantie.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

/image/53/2/peugeot_par_2015_394_fr.27532.jpg

De nieuwe Partner Tepee beschikt over technologie van de allernieuwste generatie: MirrorScreeni om het scherm van een smartphone te dupliceren op het nieuwe 7’’ multimedia touchscreen, Active City Brakei, achteruitrijcamerai, parkeersensoren vooraani en Grip Control®i.

De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijgenot bij een nog lager verbruik en nog lagere CO2-uitstoot.

FLEXIBILITEIT

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is veelzijdiger dan ooit met zijn grote achterklep en apart openende achterruiti, Zenith-daki en 5i of 7izitplaatsen met 3 aparte en uitneembare zetels op de 2e en 3e rij.

VIND EEN PEUGEOT-VERKOOPPUNT VAN PEUGEOT

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.