COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Onderhoudsforfaits

/image/75/7/peugeot-forfait-revisions-22-new-simplif-def-rvb.311757.jpg

Een PEUGEOT-expert inspecteert en repareert uw wagen. Vervangonderdelen zijn specifiek ontworpen voor uw PEUGEOT, onze vaste prijzen zijn competitief en u kan rekenen op de expertise van het PEUGEOT-net.

  • DE PEUGEOT FORFAITS

DE PEUGEOT FORFAITS

FORFAITS ORIGINELE ONDERDELEN

Opteer in het kader van een punctuele interventie aan uw wagen voor een vast en transparant forfait (onderdelen en uurloon): originele onderdelen voldoen aan hetzelfde lastenboek als de onderdelen waarmee uw wagen is uitgerust wanneer hij de fabriek verlaat (normen, tests). Originele onderdelen van Peugeot zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen. Dit komt de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid van uw wagen ten goede. De kwaliteitsgarantie bij uitstek voor uw PEUGEOT.

FORFAITS VANAF 3 JAAR: FORFAITS BUDGET

 Voor voertuigen van 3 jaar en meer zijn er speciaal bestudeerde vaste onderhoudsforfaits: bespaar op uw autobudget en profiteer van de knowhow van onze PEUGEOT-technici.  Deze prijzen zijn berekend op basis van EUROREPAR-onderdelen die zijn geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van PEUGEOT; ze worden geleverd met twee jaar garantie (onderdelen en uurloon) in het hele net van erkende Peugeot herstellers. De vaste prijzen zijn inclusief onderdelen, uurloon en PEUGEOT-controlepunten. Deze forfaits houden voor u geen onaangename verrassingen in en zijn speciaal afgestemd op uw PEUGEOT van meer dan drie jaar oud. 

KIES UW SERVICE