CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

GLOEDNIEUWE PEUGEOT

/image/57/9/peugeot-contrat-de-maintenance-lifestyle-2015-01.8931.1.181579.jpg

De verzekering bij uitstek, voor u en uw Peugeot

U bent trots op uw nieuwe Peugeot. En terecht. U wilt hem dan ook zo goed mogelijk beschermen. Precies daarom biedt PSA Verzekering u een verzekeringsformule die bij u past met alle nodige waarborgen voor uw wagen, uzelf en uw passagiers.

Dekking BA

/image/58/0/peugeot-2008-2016-321-fr.181580.jpg

Omnium

/image/58/2/peugeot-3008-2016-962-fr.181582.jpg

Laat ons uw belangen verdedigen

/image/58/5/peugeot-lifestyle-1505pc-nik9860.181585.jpg

Denk ook aan uzelf

Peugeot 2008

Mobiliteitsgarantie

/image/58/3/peugeot-lifestyle-1505pc-1051.181583.jpg

De onmisbare dekking BA

Een verkeersongeval kan iedereen overkomen. Weten dat u bent beschermd, ook al bent u verantwoordelijk voor het ongeval, geeft dan ook een geruststellend gevoel.

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA), die in België wettelijk is verplicht, is de basiswaarborg van een autoverzekering en vergoedt in uw plaats de schade aan derden bij een ongeval waarvoor u verantwoordelijk bent.

PSA Verzekering vult die waarborg gratis aan met:

 • Een eerste hulp waarmee u gedurende 24 uur over een vervangwagen beschikt indien uw wagen niet meteen na een ongeval in België kan worden hersteld.
 • De waarborg EURO+, die u bijstaat wanneer u bij een ongeval (deels of volledig in uw recht) in de meeste landen van West-Europa, gewond raakt . EURO+ schiet de meeste kosten voor en compenseert de vergoeding voor lichamelijke schade, die in het buitenland vaak lager uitvalt.
 • De bijstand bij herstellingen bij een ongeval waarbij u volledig in uw recht bent of als aanvulling van uw waarborg materiële schade. Uw Peugeot Erkend Hersteller stelt u gratis een vervangwagen ter beschikking zolang uw Peugeot wordt hersteld of gedurende 6 dagen bij totaalverlies.
  Na diefstal kunt u ook gebruikmaken van een vervangwagen gedurende 30 dagen, op voorwaarde dat u heeft ingetekend op de diefstalwaarborg. Indien u na totaalverlies of diefstal voor een nieuwe Peugeot opteert, worden deze termijnen verlengd tot de leveringsdatum van uw nieuwe wagen, met een maximum van 3 maanden.

Omnium: omdat u uw Peugeot niet kunt missen

De omniumverzekering van PSA Verzekering zorgt ervoor dat uw nieuwe Peugeot in alle omstandigheden is verzekerd. U bent tegen de cataloguswaarde van uw wagen gedekt bij:

 • Diefstal of poging tot diefstal
 • Glasbreuk
 • Brand
 • Natuurkrachten (storm, hagel,...) en botsing met dieren
 • Materiële schade door een ongeval, transport van een voertuig, vandalisme of kwaad opzet

Zo biedt een omniumverzekering u een maximum aan gemoedsrust, comfort en service.

3 jaar waardegarantie
Bij een totaalverlies of diefstal biedt PSA Verzekering u de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe Peugeot met dezelfde factuurwaarde als het verzekerde voertuig. Deze waardegarantie geldt wanneer uw wagen op het moment van het ongeval minder dan 3 jaar oud is.
Kiest u voor een cashvergoeding, dan wordt die degressief berekend op basis van de verzekerde waarde van uw Peugeot bij ondertekening van uw verzekeringscontract.

Wachttijd zonder zorgen bij overname van uw wagen
Als uw Peugeot-verkooppunt uw huidige wagen overneemt, dan is die ook voor de afgesproken overnameprijs verzekerd tegen materiële schade bij totaalverlies. Dit tot de levering van uw nieuwe Peugeot en op voorwaarde dat die omnium is verzekerd.

Een vaste franchise bij materiële schade
Bij ondertekening van uw contract weet u exact hoeveel de vrijstelling bedraagt. Zo vermijdt u onaangename verrassingen bij een schadegeval!

Laat u uw wagen herstellen door een Peugeot Geconventioneerd Hersteller, dan krijgt u 75 € korting op het bedrag van uw vaste franchise.
Of kiest u voor de optie ‘Eigen risico materiële schade aan 0 € bij eerste schadegeval'? De vaste franchise wordt dan teruggebracht tot 0 €:

 • Bij herstelling door een Peugeot Erkend Hersteller en indien de herstellingskosten excl. BTW hoger liggen dan het bedrag van de vaste franchise
 • Bij totaalverlies

Laat ons uw belangen verdedigen

/image/58/4/peugeot-lifestyle-1505pc-pat5724.181584.jpg

Bij een ongeval ontstaat er vaak onenigheid tussen de betrokken partijen. En vaak eindigt dit in de rechtbank. De dekking rechtsbijstand van PSA Verzekering is er om uw belangen te verdedigen. Ze onderneemt de nodige stappen om uw schade vergoed te krijgen en draagt de kosten voor uw juridische bijstand.

Denk ook aan uzelf

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de bestuurder bij een ongeval waarbij hij in fout is niet verzekerd tegen eigen lichamelijk letsel. De factuur kan dan al snel oplopen en alle kosten zijn voor zijn eigen rekening. Gelukkig zorgt de optie ‘Veiligheid van de bestuurder’ in alle omstandigheden voor de nodige gemoedsrust. Zelfs indien u met de wagen van iemand anders rijdt.

Mobiliteitsgarantie

Uw auto is uw vrijheid. Hoe betrouwbaar uw Peugeot ook is, diefstal, pech of een ongeval kan iedereen overkomen. Met Hulpverlening +, als aanvulling op uw autoverzekering, kunt u ook rekenen op onze uitgebreide bijstandsverzekering. Zowel in België als in het buitenland, 24u/24 en 7d/7.