PEUGEOT VERZEKERING

Peugeot Assurance

Peugeot Verzekering verzekert meer dan enkel uw auto. Zij waarborgt uw mobiliteit en beschermt niet alleen u maar ook de leden van uw gezin.


Een verzekering op maat van uw Peugeot

Nieuw of occasie, in beide gevallen wenst u uw wagen goed te beschermen. En dat tegen de beste voorwaarden, dankzij tarieven afgestemd op uw situatie. Peugeot Verzekering biedt u meerdere verzekeringsformules aan, met een rits waarborgen om uw wagen, uzelf en al uw gezinsleden te beschermen. U bepaalt zelf hoe u uw Peugeot wenst te verzekeren.

Assurance

Uw gloednieuwe Peugeot verdient een optimale dekking

Als trotse eigenaar van een gloednieuwe Peugeot wilt u die natuurlijk optimaal verzekeren tegen materiële schade. Zo stelt u uw nieuwe wagen en de investering die daarmee gepaard gaat veilig. Met de omniumverzekering en de extra’s van Peugeot Verzekering gaat u met de nodige gemoedsrust de baan op.

Assurance

Een onklopbare dekking voor uw bijna nieuwe Peugeot

U rijdt met een Peugeot van minder dan 2 jaar oud? Een verstandig alternatief dat u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding oplevert. Van uw verzekering verwacht u dan ook een dekking die past bij deze keuze. Peugeot Verzekering stelt u een omniumverzekering voor die beantwoordt aan uw eisen.  

Grille met Peugeot-opschrift in Noir Perla Nera en Black Lion-logo –  SUV PEUGEOT 2008 met optioneel Black Pack

IJzersterke waarborgen voor uw Leeuwe Occasie

U koos voor een Leeuwe Occasie? Net als voor een nieuwe wagen, wilt u deze wagen de bescherming geven die hij verdient. Peugeot Premium Verzekering, speciaal bedoeld voor wagens van 2 tot 5 jaar oud, stelt u dan graag de formule omnium 24+ voor.

17" velgen Eridan in Full Black, Noir Onyx gelakt met dop in Noir Onyx en zwarte bouten – SUV PEUGEOT 2008 met optioneel Black Pack

Uw Leeuwe Occasie die ouder is dan 5 jaar

Voor elke Leeuwe Occasie is er een specifieke formule. Daarom is er voor uw Peugeot ouder dan 5 jaar, de formule mini-omnium: Peugeot Primo Verzekering.

Wilt u meer informatie over Peugeot Verzekering of een offerte aanvragen? Bel dan naar het gratis nummer 0800 96 391.

'PEUGEOT VERZEKERING' is een product van A.Belgium, NV van verzekeringen toegelaten onder het nr. 0039 (KB 04-07-1979, BS 14-07-1979) Maatschappelijke zetel : Troonplein 1 - B-1000 Brussel • Tel. : 02 678 61 11 • Fax : 02 678 93 40 KBO nr.: BTW BE 0404.483.367 RPR Brussel 

PSA Finance Belux N.V. (FSMA nr. 019.653 A) treedt op als verbonden verzekeringsagent voor A. Belgium N.V. De door de FSMA erkende Peugeot verkooppunten treden op als onderagenten van PSA Finance Belux N.V. Niet door de FSMA erkende Peugeot verkooppunten treden op als aanbrengers van klanten.

Bel gratis naar 0800 96 391 voor bijkomende informatie of om een gratis offerte te ontvangen.

Uw rechten en bescherming >

Bekijk de algemene voorwaarden >