CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN

/image/44/9/peugeot-gam-2018-019-fr-resized.653449.jpg

BESTELWAGENS, VRACHTWAGENS

Een volledig gamma bedrijfsvoertuigen voor je comfort

Het gamma bedrijfsvoertuigen van Peugeot is speciaal ontworpen voor professionals en bedrijven. Het kan voldoen aan al je behoeften voor het vervoer van volumineuze goederen of objecten. Daarom bieden wij je verschillende modellen modulairbare bestelwagens en vrachtwagens aan. Deze zijn ontworpen voor je comfort, veiligheid en productiviteit. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om je te ondersteunen bij al je dagelijkse of professionele trajecten, ongeacht de afstand. Afhankelijk van de afwerkingen en gekozen opties kan je genieten van een navigatiesysteem, een USB-aansluiting voor het opladen van je smartphone, comfortstoelen, airconditioning en diverse rijhulpsystemen.

Ontdek het ​​gamma bedrijfsvoertuigen van Peugeot

/image/20/2/peugeot-expert-kastenwagen.600202.jpg

Peugeot Expert, bestelwagen dat aan je eisen voldoet

De compacte bestelwagen Peugeot Expert maakt je professionele activiteiten gemakkelijker. De Expert Long-versie heeft een laadvermogen tot 1.400 kg en een 6,60 m3 nuttig volume aan. Deze bestelvoertuig is ook verkrijgbaar met een 100% elektrische motor:  de Peugeot e-Expert.

/image/92/9/gewerbewochen-peugeot-angebot-zum-peugeot-partner-entdecken.632929.jpg

Peugeot Partner, de compacte bestelwagen

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring en toonaangevende kwaliteiten pakt de Peugeot Partner van de nieuwe generatie uit met weergaloos rijgenot en rijcomfort in het segment van de bedrijfsvoertuigen, met dank aan de Peugeot i-Cockpit®.

/image/94/4/boxer-columna.jpg

Peugeot Boxer, een veelzijdig bestelvoertuig

Ontdek het Peugeot Boxer-gamma, bedrijfsvoertuigen met een groot laadvolume (van 8 tot 17 m3), beheersbaar, robuust, zuinig en moduleerbaar. Ontworpen en uitgerust om te voldoen aan de langetermijneisen van professionals, biedt de Peugeot Boxer ook al het comfort van een mobiel kantoor.

Peugeot e-Expert

Nieuwe Peugeot e-Expert

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. Het elektrische bedrijfsvoertuig e-Expert behoudt alle troeven van de Expert om jouw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al jouw vereisten te voldoen.

Peugeot e-Boxer

Nieuwe Peugeot e-Boxer

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Boxer, die alle kwaliteiten van de Peugeot Boxer combineert met de voordelen van een elektrische aandrijflijn. De nieuwe Peugeot e-Boxer is dankzij zijn 100% elektrische motorisatie welkom in elke milieuzone.

EEN MODULEERBAAR VOERTUIG OM AAN JE BEHOEFTEN TE VOLDOEN

Of je nu zelfstandige bent of eigenaar bent van een groot bedrijf, je zal zeker een bedrijfsvoertuig vinden die perfect geschikt is voor je professionele activiteiten, ongeacht je budget.

Van de compacte Peugeot Expert tot de grote Peugeot Boxer, onze nieuwe bedrijfsvoertuigen beschikken over verschilende laadvolumes, variërend van 3 tot 17m3. Bovendien zijn onze voertuigen allemaal uitgerust met een schuifdeur die het in- en uitladen in een recordtijd toelaat, dit zal tergelijkertijd je productiviteit verbeteren.

ONTDEK DE OMGEBOUWDE VOERTUIGEN

/image/14/1/benne-baculante-new.507822.18.577141.jpg

KIPWAGENS

Of je nu een hoveniersbedrijf of een gemeenschap bent, een boer, een fokker, een bosbouwer ... Peugeot ontwerpt en voorziet je van getransformeerde voertuigen die precies aan je behoeften voldoen.

Het Peugeot Utility kipwagen-gamma is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in de bouw, tuin en landbouwonderhoud. Dankzij hun optimale laadvermogen begeleiden ze je op al je terreinen en kunnen ze een grote hoeveelheid nieuwe goederen, puin en ander groenafval vervoeren.

MEER INFORMATIE

/image/23/1/boxer-plancher-cabine.249231.jpg

GROTE VOLUMES

Voor de bezorging van je goederen, je pakketten of voor het vervoer van omvangrijke objecten is groot denken essentieel. Met een bedrijfsvoertuig dat perfect is afgestemd op je zakelijke behoeften, kan je perfect aan de verwachtingen van je klanten voldoen.

Het is daarom dat het Peugeot Utility grote volumes-gamma, praktisch en robuust, werd ontworpen. Uitgerust met scharnierende achterdeuren of een laadklep, een versterkt chassis, een lage laaddrempel en rails om het laden en lossen te vergemakkelijken. Ze beschikken over verschillende ombouwmogelijkheden en opties.

Dankzij de expertise van partners (Cargo Lifting, Somati Vehicles, All Construct, Mecelcar, GEFCO, DANGEL) en de knowhow van Peugeot, rij je zorgeloos.

MEER INFORMATIE

/image/94/9/640x480-samu.181949.jpg

GEZONDHEIDSZORG

Als zorgverlener heb je een betrouwbaar en comfortabel voertuig nodig voor het dagelijkse vervoer van zieken, gewonden, personen met beperkte mobiliteit en ouderen.

Het Peugeot Utility-gamme voor de medische sector combineert de knowhow van het merk Peugeot met de expertise van carrosseriebouwers. Voertuigen op voorraad, direct gebruiksklaar, speciaal ontworpen en op maat gemaakte lay-outs om aan je behoeften te voldoen.

De Peugeot Boxer VPBM, met toegang aan de achterkant via de laadklep, biedt plaats voor maximaal drie rolstoelen. De Peugeot ziekenwagen wordt versterkt met thermische- en geluidsisolatie.

MEER INFORMATIE

ZET EEN STAP VERDER