COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Een elektrische wagen kiezen

/image/22/3/peugeot-par-2013-021-fr.283223.jpg

Peugeot presenteert zijn milieuvriendelijke wagens met volledig elektrische aandrijving en nulemissie.

Een elektrische wagen verschilt niet van een wagen met verbrandingsmotor. Hij accelereert snel en is goed uitgerust. In de praktijk hoeft men zijn rijgewoontes niet aan te passen om te genieten van de voordelen die een milieuvriendelijke wagen biedt.

/image/22/5/ion-2010-006-fr.283225.jpg

Waarom kiezen voor een elektrische wagen?

Een elektrische wagen is minder vervuilend dan een diesel- of benzinewagen en valt op lange termijn ook minder duur uit.

/image/22/4/peugeot-ion-2014-014-fr.283224.jpg

Voordelen van een elektrische wagen

De elektrische wagen is één van de meest aangewezen alternatieven voor de mobiliteit van morgen. Hij bestaat overigens al meer dan honderd jaar en elke dag rijden er miljoenen rond.

NDP_PAGE_GAMME_VE_3

Ontdek de iOn

Met zijn 100% elektrische aandrijving is de iOn een ultrazuinige stadsauto. En dankzij de nulemissie in de rijfase is deze kleine auto ook nog bijzonder milieuvriendelijk.

NDP_PAGE_GAMME_VE_2

Ontdek de Partner Tepee Electric

Met de nieuwe Peugeot Partner Tepee Electric krijgt elektrisch rijden een nieuwe dimensie.
Hij biedt dan ook 100% elektrische bewegingsvrijheid.
De nieuwe Partner Tepee Electric munt uit door zijn binnenruimte en modulariteit. Deze ludospace beschikt over 5 volwaardige zitplaatsen die de inzittenden maximaal comfort bieden.

NDP_PAGE_GAMME_VE_4

Ontdek de Partner Electric

Door een minimale ecologische voetafdruk te koppelen aan maximaal rijgenot, biedt de nieuwe Partner Electric een innovatieve vorm van mobiliteit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteiten die de Partner zo succesvol maken: een voorbeeldige modulariteit, optimaal gebruiksgemak en een laadruimte die tot de grootste in zijn categorie kan worden gerekend.

Wat verandert er met een elektrische wagen?

Opladen

Elektrische Peugeots hebben een rijbereik van maximum 170 km. De 'long life' batterijen zonder geheugeneffect kunnen worden opgeladen zonder volledig leeg te zijn zonder dat dit een invloed heeft op hun levensduur.
Deze gebruiksvriendelijke batterijen kunnen volledig worden opgelagen (in 6u voor de iOn en 8u voor de Partner Electric) via een gewoon stopcontact van 14A. Sneller opladen kan via een snellaadpunt waarmee de autonomie in 30 minuten voor 80% is hersteld.

Het net

Alle Peugeot Professionnel Centers beschikken over een laadpunt waarover u gratis kunt beschikken voor een maximaal rijbereik.

Er komen voortdurend laadpunten bij. Voor een overzicht van alle laadpunten klikt u hier.

Een tweede leven voor uw wagen

Bovenop de overdraagbare garantie van 8 jaar/100.000 km op de tractiebatterij, kan de eigenaar van een occasie elektrisch voertuig zich een tweede batterij aanschaffen voor een nettoprijs zonder huur.

Als eigenaar van de batterij stelt het contractbeheer geen enkel probleem en blijft de restwaarde van uw voertuig intact.