CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

NEW TRAVELLER BUSINESS & BUSINESS VIP

/image/68/0/peugeot-traveller-1602kl009.271680.jpg

New Peugeot Traveller Business & Business VIP

Als ondernemer van personenvervoer weet u maar al te goed dat uw wagen uw beste visitekaartje is! Daarom zijn de nieuwe Peugeot Traveller Business en Business VIP voorzien van het allerbeste, zodat elke rit in deze wagens een businessclass-ervaring wordt.

/image/67/9/peugeot-traveller-1602kl006.271679.jpg

Uw klanten verdienen het allerbeste!

Of het nu een gezin is, dat in de Peugeot Traveller Business naar de luchthaven rijdt, professionals die op weg zijn naar hun afspraak, of klanten van een luxehotel die met de Peugeot Traveller Business VIP gaan shoppen… één ding hebben ze allemaal gemeen: zin om fris en uitgerust op hun bestemming aan te komen. In de Peugeot Traveller Business is ruimte voor negen passagiers die in de comfortabele brede zetels genieten van een ontspannen, aangename reis. Klanten die nog hogere eisen stellen, zullen de voorkeur geven aan de Business VIP. Ze reizen er in afzonderlijke lederen zetels die tegenover elkaar kunnen opgesteld worden. Deze configuratie leent zich perfect voor een privé- of beroepsmatig gesprek. De wegklapbare en verschuifbare tafel kunt u gebruiken om documenten, werkinstrumenten, of uw nieuwste shoppingaanwinsten op te leggen. Het zal bovendien iedereen plezieren dat er 12V-, 220V- en USB-aansluitingen beschikbaar zijn om elektronische toestellen zoals een smartphone, laptop of spelconsole op te laden.

 

De passagiers zullen ook de rust en intieme sfeer op prijs stellen die ontstaat dankzij de donkergetinte ruiten met zonnescherm om nieuwsgierige blikken te weren, en de uitstekende geluidsisolatie die de drukte van buitenaf tegenhoudt. Binnen blijft het nochtans zeer licht en gezellig, wat alles te maken heeft met de twee grote glazen daken en de led sfeerverlichting. De airconditioning met driezoneregeling en zachte luchtstroom zorgt ervoor dat elke inzittende van de ideale temperatuur geniet om in het grootste comfort te reizen.

/image/68/1/peugeot-traveller-2016-145-fr.271681.jpg

Uitrusting van topniveau

De nieuwe Peugeot Traveller Business en Business VIP werden ook ontworpen om het de bestuurder makkelijk te maken. Deze kan bijvoorbeeld de persoonlijke spullen van de passagiers dragen en tegelijk - met een eenvoudige voetbeweging – de vernuftige handsfree te bedienen zijschuifdeuren openen. Een unicum in dit segment! Voor koffers en bagage is er ruimte zat in de bagageruimte. In de langste van de drie koetswerkvarianten kan het koffervolume zelfs tot 1.500 liter bedragen. Via het slimme achterluik kan men kleine voorwerpen makkelijk in de koffer plaatsen of eruit halen, zelfs in smalle parkeerplaatsen. Ook dit is uniek op de markt.

Achter het stuur geniet de bestuurder van een comfortabele rijpositie, vergelijkbaar met die van een berline. Hij kan zo dan ook van de ene bestemming naar de andere rijden en flink wat kilometers afleggen zonder vermoeid te raken. Het uitgebreide uitrustingsniveau van topniveau bevat ook enkele zeldzame ‘finesses’ zoals automatische dimlichten of een waakzaamheidsassistent (Driver Attention Alert). VisioPark1, een achteruitrijcamera met 180°-perspectief en zoom op obstakels, helpt de bestuurder ook bij het manoeuvreren. Dankzij de geconnecteerde 3D navitagie met realtime-verkeersinformatie kan hij bovendien vervelende verkeersproblemen vermijden en zo zijn klanten vlot naar hun bestemming brengen.

Last but not least zijn de Peugeot Traveller Business en Business VIP voorzien van dieselmotoren die tot de beste en efficiëntste op de markt behoren. De 2.0 l BlueHDi, beschikbaar in 150 of 180 pk-versie, blinkt uit door zijn inzetbaarheid. Dit resulteert in een uitstekend acceleratievermogen en een voorbeeldige wegligging, ongeacht het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage. Deze krachtbron is bovendien bijzonder zuinig, met een gemiddeld verbruik vanaf 5,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van 147 g/km, het beste niveau in zijn klasse.