CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

INSTINCT : MIJN WAGEN, MIJN VRIJHEID 2.0

/image/84/8/peugeot-instinctconcept-2702styp006.272848.jpg

INSTINCT

Mijn Wagen, Mijn Vrijheid 2.0

/image/42/9/peugeot-instinctconcept-2702pb002-v2.173429.jpg

Tijdens het Mobile World Congress, de grootste handelsbeurs voor mobiele telefonie, die van 27 februari tot 2 maart plaatsvond in Barcelona, zette Peugeot een heuse krachttoer neer. Het merk stelde er namelijk een concept car voor die de zelfrijdende en geconnecteerde wagen herdefinieert!

Een enkele deelname aan het Mobile World Congress volstond voor Peugeot om een onuitwisbare indruk na te laten. Met deze nieuwe concept geeft het merk betekenis aan autonoom rijden. Wie heeft er immers nog nooit gedroomd van totale vrijheid om te kiezen hoe u wilt rijden om van punt A naar B te gaan? Met vier modi of rijstanden – twee voor actief rijden (Drive Boost of Drive Relax) en twee voor autonoom rijden (Autonomous Sharp of Autonomous Soft) –, overtreft de Peugeot Instinct Concept alle verwachtingen. Hij laat u dus de keuze of u zich laat rijden of zelf het stuur in handen neemt, om te genieten van zijn dynamische rijgedrag. 

En zoals elke Peugeot kreeg ook de Instinct Concept het typische elegante en dynamische design van het leeuwenmerk aangemeten: de Peugeot Instinct Concept oogt als een tijdloos gestylede en sterk gestroomlijnde shooting brake. De lange motorkap verbeeldt de kracht van de 300 pk sterke PHEV-aandrijflijn (oplaadbare hybride). Dit vermogen wordt op de weg overgebracht via vier aangedreven wielen.

Het indrukwekkendste van de Peugeot Instinct Concept is zijn connectiviteit. Via de Samsung ARTIKTM Cloud creëert hij gemakkelijke en transparante interactie tussen de gebruiker en zijn geconnecteerde devices en diensten. Dankzij het Samsung Internet of Things (IoT) platform wordt de Peugeot Instinct Concept een verlengstuk van uzelf en ervaart u totale bewegingsvrijheid.