CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Originele wisselstukken

/image/26/3/peugeot308gt-base-roulante-01.9263.jpg

PEUGEOT biedt je wisselstukken die perfect geschikt zijn voor je wagen. Deze wisselstukken bieden je gegarandeerd de beste verhouding prijs/betrouwbaarheid/veiligheid voor alle onderhoud en reparatie.

ORIGINELE WISSELSTUKKEN

/image/46/0/eat6-1408tech001.9460.jpg

Originele wisselstukken van PEUGEOT beantwoorden volledig aan de technische vereisten van je PEUGEOT. Ze zijn speciaal ontworpen om perfect te functioneren in een complex geheel zodat je met een gerust gemoed de weg op kan.

RUILONDERDELEN

/image/73/7/peugeot-echange-standard-2015-01.9737.jpg

Een ruilonderdeel is een gereviseerd onderdeel dat aan de strengste normen voldoet. De revisie gebeurt op basis van versleten onderdelen die worden opgehaald bij erkende PEUGEOT-herstellers. Dit biedt economische - 30 tot 40% goedkoper dan originele onderdelen - en ecologische voordelen met bovendien een constructeursgarantie. De inzameling van versleten onderdelen voor hergebruik en recyclage ligt volledig in de lijn van de inspanningen die PEUGEOT levert om het autoafval te beperken. Ruilonderdelen voldoen aan de wettelijke normen inzake vervangonderdelen.

VIND EEN PEUGEOT-WERKPLAATS

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.