COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Pre-controle autokeuring

/image/07/3/peugeot-ndp-1506pb-controletechnique.10073.jpg

HET FORFAIT PRE-CONTROLE AUTOKEURING

Vanaf 39 € BTW incl.*

Identificatie van het voertuig en de boorddocumenten
Controle milieuwaarden
Remsysteem
Lichten, reflectoren en elektrische uitrusting
Stuurinrichting
Assen, wielen, banden en ophanging
Chassis
Koetswerk
Gezichtsveld

Aanbieding voorbehouden aan particulieren in het deelnemende Peugeot-netwerk voor elke inschrijving voor de autokeuring van een Peugeot met tussenkomst van een deelnemende erkende Peugeot-hersteller. De inbegrepen controles variëren volgens de uitrusting en zijn geen vervanging van de verplichte technische autokeuring.
De autokeuring moet plaatsvinden binnen de 8 dagen na de tussenkomst in een Peugeot-werkplaats. De herstellingen die tijdens de pre-controle aanbevolen werden, moeten in onze werkplaatsen zijn uitgevoerd. Wanneer u uw voertuig aanbiedt bij de autokeuring, moet het zich in dezelfde staat bevinden als deze na de door ons uitgevoerde reparaties.

PREKEURING

Vermijd onaangename verrassingen met de prekeuring van PEUGEOT. Gewoon even bellen volstaat om een afspraak te maken. Er worden 124 punten nagekeken, volgens dezelfde regels als de technische keuring. Hierbij gaat bijzondere aandacht naar 69 punten die aanleiding kunnen geven tot een herkeuring. Desgevallend wordt een gratis bestek opgemaakt om helemaal zeker te zijn van uw zaak.

ORIGINELE ONDERDELEN VAN PEUGEOT

Originele onderdelen voldoen aan hetzelfde lastenboek als de onderdelen waarmee uw wagen is uitgerust wanneer deze de fabriek verlaat (normen, tests).Originele onderdelen van Peugeot zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen. Dit komt de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid van uw wagen ten goede. De kwaliteitsgarantie bij uitstek voor uw PEUGEOT.

ONZE ENGAGEMENTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

ALL IN PRIJZEN

De forfaits van PEUGEOT zijn inclusief uurloon en een jaar garantie op de onderdelen. De prijs komt overeen met die vermeld in het bestek en de kostenraming. Geen onaangename verrassingen voor u dus.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN OVERBODIGE UITGAVEN

PEUGEOT-technici voeren de nodige reparaties uit en geven na elke interventie ook uitleg. Dat garandeert een nauwgezette en professionele opvolging door experts van het PEUGEOT-net.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Door nazicht en reparatie toe te vertrouwen aan het PEUGEOT-net, profiteert u van tal van voordelen. De forfaits zijn competitief en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.