COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Airconditioning

Forfait climatisation

HET FORFAIT AIRCONDITIONING

AIRCO CLEANING : 59€

  • Airco Controle (Staat van de aandrijfriem van de compressor, kanaliseringen, Inschakeling van de elektromagneet van de compressor, Temperatuur van de centrale verluchters, Werking van de luchtverdelers)
  • Staat van de pollenfilter
  • Controle van het airco gas niveau
  • Cleaning van het verluchtingscircuit

BIJVULLING VAN DE AIRCO : 99€*

  • Bijvulling van het koelmiddel (R134A)
  • Bijvulling van de compressorolie

ONDERHOUD VAN DE IRCO : 158€*

  • Airco cleaning
  • Bijvulling van de airco

Prijs geldig voor elke Peugeot tot 30/06/2020 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk.

*Behalve voor het nieuwe gas 1234YF

AIRCONDITIONING

Door een slecht functionerende airconditioning kan het interieur worden blootgesteld aan microben en slechte geuren. Met het forfait airconditioning van PEUGEOT verkeert uw airconditioning altijd in perfecte staat. Vervang de interieurfilter jaarlijks of om de 15.000 km en laat de airconditioning ook elk jaar nakijken.

ORIGINELE ONDERDELEN VAN PEUGEOT

Originele onderdelen voldoen aan hetzelfde lastenboek als de onderdelen waarmee uw wagen is uitgerust wanneer deze de fabriek verlaat (normen, tests).Originele onderdelen van Peugeot zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen. Dit komt de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid van uw wagen ten goede. De kwaliteitsgarantie bij uitstek voor uw PEUGEOT.

FORFAITS VANAF 3 JAAR: FORFAITS BUDGET

Voor voertuigen van 3 jaar en meer zijn er speciaal bestudeerde vaste onderhoudsforfaits: bespaar op uw autobudget en profiteer van de knowhow van onze PEUGEOT-technici.  Deze prijzen zijn berekend op basis van EUROREPAR-onderdelen die zijn geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van PEUGEOT; ze worden geleverd met twee jaar garantie (onderdelen en uurloon) in het hele net van erkende Peugeot herstellers. De vaste prijzen zijn inclusief onderdelen, uurloon en PEUGEOT-controlepunten. Deze forfaits houden voor u geen onaangename verrassingen in en zijn speciaal afgestemd op uw PEUGEOT van meer dan drie jaar oud. 

ONZE ENGAGEMENTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

ALL IN PRIJZEN

De forfaits van PEUGEOT zijn inclusief uurloon en een jaar garantie op de onderdelen. De prijs komt overeen met die vermeld in het bestek en de kostenraming. Geen onaangename verrassingen voor u dus.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN OVERBODIGE UITGAVEN

PEUGEOT-technici voeren de nodige reparaties uit en geven na elke interventie ook uitleg. Dat garandeert een nauwgezette en professionele opvolging door experts van het PEUGEOT-net.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Door nazicht en reparatie toe te vertrouwen aan het PEUGEOT-net, profiteert u van tal van voordelen. De forfaits zijn competitief en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.