COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Aanbiedingen van het moment

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Onze teams blijven zich inzetten en blijven de nieuwe maatregelen strikt naleven om de gezondheid en veiligheid van iedereen te garanderen. 
Raadpleeg hier de acties van Peugeot voor meer informatie.

Draag zorg voor jezelf en je omgeving.
Het Peugeot Service team

GENIET VAN DE NAVERKOOP AANBIEDINGEN

VEILIGHEIDS- EN ONTSMETTINGSFORFAIT

VANAF 88€*

PEUGEOT - MOBILISED FOR YOU

Het Veiligheids- en ontsmettingsforfait omvat:

 • Een veiligheidscontrole van je wagen (20 controlepunten)
 • De manuele ontsmetting van je wagen met strikte naleving van de gezondheidsmaatregelen.

 In optie : de vervanging van de pollenfilter.

Onze teams zijn opgeleid om de versterkte gezondheidsvoorschriften na te leven om zowel jou als henzelf te beschermen. Ze passen strikte werkmethodes toe die goedgekeurd zijn door gezondheidsprofessionals.

 De ontsmetting van je wagen omvat meerdere stappen om je een optimale prestatie te garanderen:

 • De technici trekken individuele bescherming aan
 • Voorbereiding van de wagen
 • Reiniging en ontsmet van het interieur van je wagen in 17 stappen met alle deuren open.
 • Reiniging en ontsmet van het exterieur van je wagen
 • De technici verwijderen hun individuele bescherming

EEN VERZEKERD GOED ZICHT

JE RUITENWISSERS VANAF € 15*

EEN VERZEKERD GOED ZICHT

VERZEKER JEZELF VAN EEN MAXIMALE ZICHTBAARHEID

Veiligheid begint  bij een onbelemmerd zicht op  de weg. Momenteel biedt Peugeot je een set nieuwe ruitenwissers vanaf € 15*. Ideaal om je veiligheid en je budget in het oog te houden! Ontvang je gratis online offerte voor alle details.

WIJ WAKEN OVER JOUW VEILIGHEID

JE VEILIGHEIDSCHECK-UP VOOR € 49*

WIJ WAKEN OVER JOUW VEILIGHEID

PEUGEOT WAAKT OVER JE VEILIGHEID

Verzeker je veiligheid en de optimale prestaties van je Peugeot met onze veiligheidscheck-up voor € 49*. Dankzij onze 20 controlepunten geniet je van comfort en vooral gemoedsrust tijdens al je ritten!

AFSTAND HOUDEN, OOK OP DE WEGJE

REMBLOKKEN VANAF € 50*

AFSTAND HOUDEN, OOK OP DE WEGJE

VOOR JE VEILIGHEID HOUDT NIETS ONS TEGEN

Je moet in elke situatie op je remsysteem kunnen rekenen. Zorg voor je veiligheid en wacht niet om je remblokken te vervangen: Peugeot biedt je nieuwe remblokken vanaf € 50.* Want niets mag je afremmen als het over je veiligheid gaat.

LAAT JE ONDERHOUD UITVOEREN

MAAK KANS OP EEN TERUGBETALING

PEUGEOT - WEDSTRIJD ONDERHOUD

Zorg dragen voor je Peugeot is essentieel, dat weet jij maar al te goed! Met een jaarlijks onderhoud kan je immers je rijervaringen met je Peugeot verbeteren en verlengen. Als dank omdat je zo goed zorg voor hem draagt, maak je nu kans op de terugbetaling van 100% van je onderhoud. Neem snel deel aan onze wedstrijd!

PEUGEOT SMART DEALS

Ga met nóg meer plezier de baan op

PEUGEOT SMART DEALS

Met de Peugeot SMART DEALS krijg je tot € 100* korting op een speciale selectie accessoires.

 • Elektrisch pack
  • 1 laadkabel + 1 opbergtas voor je laadkabel
  • - € 20*
 • Dierenpack
  • 1 flexibele kofferbak + scheidingsrooster (in kunststof of aluminium)
  • - € 30*
 • Transportpack
  • 2 dakstangen + 1 dakkoffer (small, medium, large)
  • - € 80*
 • Fietsendrager
  • Thule 274 of Coach 276
  • - € 100*

Heb je al je accessoires besteld? Vraag dan je terugbetaling aan op http://nl.mypeugeot.be/cashback en krijg binnen de 30 dagen je geld terug.

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Je hoeft niet meer te kiezen tussen besparen en het milieu: Peugeot biedt je een ruim gamma goedkope, als nieuw gereviseerde wisselstukken, hersteld of tweedehands, en altijd met garantie!

BANDEN

VIND JE ERGENS GOEDKOPER ?

PEUGEOT SERVICE - Winterkit

Wij verbinden ons om je het verschil terug te betalen.

JE EUROREPAR RELIANCE WINTERBANDEN AAN DE BESTE PRIJS

PEUGEOT SERVICE - Eurorepar Reliance

Van zodra de temperatuur onder 7° C zakt, verliezen zomerbanden hun efficiëntie. Verzeker jezelf van een optimale wegligging en veiligheid: kies voor de Eurorepar Reliance winterbanden, vanaf € 48 verkrijgbaar bij Peugeot.

ONZE ACCESSOIREPACKS VOOR BEDRIJFSWAGEN

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN!

ONZE ACCESSOIREPACKS VOOR BEDRIJFSWAGEN

Verlang nóg meer van je Peugeot bedrijfswagen.

Blader door ons gamma accessoires en ontdek de talloze mogelijkheden voor een bedrijfswagen op maat. Met ons Trekhaakpack trek je alles wat je maar nodig hebt.

Met het Dragerpack kan je grote volumes op je dak plaatsen. En om krassen of andere beschadigingen te vermijden, doe je beroep op het Beschermingspack.

Ons Lighting Pack tot slot, verlicht je mobiele werkplek, zodat je in een oogwenk de materialen vindt die je nodig hebt.

PEUGEOT ASSISTANCE

EEN JAAR GRATIS* BIJSTAND BIJ ELK ONDERHOUD

peugeot assistance

Kies Peugeot voor je jaarlijkse onderhoudsbeurteni en ontvang een jaar gratis bijstand bij elk onderhoudi! Zo rij je voortaan altijd met een gerust hart, wetend dat je overal in Europai op ons kan rekenen bij: 

 • Pech (mechanisch, elektrisch en elektronisch)
 • Ongevallen
 • Incidenten (verkeerde brandstof, verloren sleutels)

 Als we je niet ter plaatse kunnen helpen, verslepen we je wagen naar het dichtstbijzijnde Peugeot-verkooppunt.

Als de herstelling van je Peugeot meer dan 3 uur in beslag neemt, bieden we je bovendien ook een mobiliteitsoplossingi of een verblijf aani.

En dat allemaal eenvoudigweg omdat je jouw jaarlijkse onderhoud bij Peugeot laat uitvoeren.

PEUGEOT FORFAITS

Forfaits Peugeot

Een PEUGEOT-expert inspecteert en repareert uw wagen. Vervangonderdelen zijn specifiek ontworpen voor uw PEUGEOT, onze vaste prijzen zijn competitief en u kan rekenen op de expertise van het PEUGEOT-net.

LEGALE VERMELDINGEN

 • Legale vermeldingen
 • PEUGEOT SMART DEALS

            Aanbod exclusief voor particulieren, geldig van 02/01/2021 tot 28/02/2021 bij aankoop van één van de deelnemende accessoires. Meer info vind je op http://nl.mypeugeot.be/cashback.

 • VEILIGHEIDS- EN ONTSMETTINGSFORFAIT

            *Vanaf 88 € incl. Aanbieding geldig van 01/01/2021 tot 31/12/2021 bij deelnemende Peugeot-verkooppunten. Meer informatie van uw aftersales-adviseur.

 • JE VEILIGHEIDSCHECK-UP  

            Prijs incl. btw. Aanbieding voorbehouden voor particulieren zonder onderhoudscontract, geldig van 01/01/2021 tot 31/03/2021 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-net.

 • JE WEGJE REMBLOKKEN VANAF € 50

            Prijs incl. btw. Aanbieding voorbehouden voor particulieren zonder onderhoudscontract, geldig van 01/01/2021 tot 31/03/2021 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-net. De prijsaanbieding is                                      gebaseerd op de aankoop van de voorste  remblokken Eurorepar (referentie 1619790680) voor een Peugeot 208 exclusief plaatsing.

 • JE RUITENWISSERS VANAF € 15

            Prijs incl. btw. Aanbieding voorbehouden voor particulieren zonder onderhoudscontract, geldig van 01/01/2021 tot 31/03/2021 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-net. De prijsaanbieding is                                      gebaseerd op de aankoop van de voorste passagier ruitenwissers Eurorepar (1635454280) voor een Peugeot 208 exclusief plaatsing.

 • WINTERBANDEN - EUROREPAR RELIANCE

*Prijs incl. btw. Aanbieding geldig in het deelnemende Belgische en Luxemburgse erkende Peugeot-net van 1 januari tot en met 31 maart 2021. De prijsaanbieding is gebaseerd op de aankoop van een Eurorepar Reliance Winter band met de volgende maat: 155/65R14 75T (referentie 16 380 700 80).

 • Wedstrijd « TERUGBETALING VAN DE ONDERHOUD »

Wedstrijd onderworpen aan voorwaarden en voorbehouden aan klanten van Peugeot België-Luxemburg

Artikel 1: Identiteit van de Organisator
De naamloze vennootschap Peugeot België-Luxemburg, met zetel te Bourgetlaan 20, 1130 Brussel (hierna genoemd "de Organisator"), organiseert een wedstrijd van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021 om 23u00, en meer in het bijzonder een spel met aankoopverplichting onder de benaming " TERUGBETALING VAN DE ONDERHOUD ” (hierna genoemd de "Wedstrijd").

Artikel 2: Deelnemingsvoorwaarden
De deelnemingsvoorwaarden zijn de volgende:
De Wedstrijd richt zich tot alle fysieke personen die in België of het Groothertogdom Luxemburg wonen op het ogenblik van de wedstrijd, met uitzondering van:
o             de personeelsleden van de Organisator en van de Naamloze Vennootschap Your Agency
o             Rechtstreekse familieleden van de voorgenoemde personen (ouders, nakomelingen, aangetrouwden, broers en zussen).
Elke persoon mag slechts één maal per wedstrijd deelnemen.
De deelname aan de wedstrijd is voorbehouden aan personen van 18 jaar en meer.
De deelnemer of deelneemster moet klant zijn van de Organisator.

Artikel 3: Deelnemingsmodaliteiten
Voor elk onderhoud uitgevoerd in een erkend Peugeot-verkooppunt ontvangt de klant een voucher. Deze voucher bevat een unieke code waarmee de klant kan deelnemen aan de wedstrijd
Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel via internet op het adres: www.myPeugeot.be (hierna de "site" genoemd), met uitsluiting van elk ander middel (met name elke deelname via post is uitgesloten).

Om deel te nemen moet de deelnemer zich registreren door het deelnemingsformulier correct en volledig in te vullen. De deelnemers moeten garanderen dat de ingevulde gegevens juist zijn. De deelnemer alleen is verantwoordelijk voor de gegevens die hij aan de Organisator meedeelt. De organisator heeft het recht de correctheid van de gegevens na te gaan.

Elke deelnemer gaat ermee akkoord dat zijn gegevens, die hij aan de Organisator zal hebben doorgegeven in het kader van zijn deelname aan de Wedstrijd, kunnen worden gebruikt door de laatstgenoemde, voor het goede verloop van deze Wedstrijd (zoals het publiceren van de lijst met voornaam en naam van alle winnaars), behalve indien de deelnemer heeft aanvaard dat de MyPeugeot Facebook-app toegang heeft tot zijn Facebookgegevens. In dat geval zullen de persoonlijke gegevens hiervoor bijgehouden worden.

Alle kosten voor de deelname aan de Wedstrijd (telefoon, brandstof, Internet, computer ...) zijn volledig ten laste van de deelnemers. In geen geval kunnen de deelnemers van de Organisator de kosten eisen voor hun deelname aan de wedstrijd.

De digitale formulieren ontvangen na verloop van de einddatum worden niet in rekening genomen, waarbij de datum van de elektronische ontvangst geldt als bewijs.

Artikel 4: Procedure tot toewijzing van de winnaars
De winnaars van de Wedstrijd zijn zij die de eerste vragen correct hebben beantwoord en wier antwoord op de schiftingsvraag het juiste antwoord het meest benadert. Elk antwoord dat niet overeenstemt met de vorm die is bepaald in de deelnemingsvoorwaarden, zal niet in rekening worden genomen.

In geval van ex aequo behoudt de Organisator zich het recht om de winnaars te contacteren teneinde over te gaan tot een selectie met behulp van een trekking. Elke winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door een e-mail die, naar het bij de inschrijving door hem opgegeven contactadres, zal worden verzonden.

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer dat zijn naam en voornaam gepubliceerd worden indien hij wint, en dat de winnaarslijst zal gepubliceerd worden op de website.

Artikel 5: Prijzen
Algemene bepalingen
De prijzen kunnen geen aanleiding geven tot betwisting, noch tot het omwisselen in geld, noch tot het ruilen of vervangen ervan, onder andere in geval van verlies of diefstal.
De eventuele foto's of grafische voorstellingen van de prijzen of communicatie hieromtrent zijn niet contractueel.
De Organisator biedt geen enkele garantie betreffende de prijs. De Organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of schade die rechtstreeks of onrechtstreeks met de gewonnen prijs zijn verbonden. De prijs kan niet verdeeld worden en moet aanvaard worden zoals hij is toegekend.

Prijzen aangeboden aan de winnaar
Tijdens de wedstrijdperiode wordt er op het eind van elke maand 1 winnaar uitgekozen.  Tijdens de periode van de wedstrijd wordt het laatste onderhoud, uitgevoerd tussen 2 mei en 31 december bij een Erkend Peugeot Hersteller, terugbetaald tot een maximum van 500€ incl. btw.  De terugbetaling gebeurt door uw verkooppunt.

Artikel 6: Verantwoordelijkheid
De Organisator kan, in geval van overmacht of bij gebeurtenissen die buiten zijn wil liggen en die de organisatie en het beheer van de Wedstrijd in het gedrang brengen, in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor het verkorten, uitstellen, aanpassen of stopzetten van de Wedstrijd. In een dergelijk geval verbindt de Organisator zich ertoe tot het inlichten van de deelnemers op alle aangepaste manieren en dit binnen het beste tijdsbestek. In het kader van het voorhanden reglement, wordt elke onvoorziene, gebeurtenis als een geval van overmacht beschouwd.

De Organisator kan ook op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele virussen, ongewenste bezoeken of andere technische of technologische problemen, indirect of direct verbonden met de site.

De Organisator kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor elke moeilijkheid die de deelnemer ervaart of elke schade die hij onder andere oploopt door slechte internetverbindingen, door het slecht functioneren van het internet of van de gebruikte software ten gevolge van virussen, programmeringsfouten, technische gebreken en afwijkingen, van elk technisch, materieel of software gerelateerd defect van welke aard dan ook, in hoofde van de organisator, de deelnemer of de internet- of telecommunicatieprovider. Dezelfde afwijzing van aansprakelijkheid geldt voor elke druk-, tik-, of taalfout. De organisator kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor het geval de tijdens de inschrijving doorgegeven gegevens van de deelnemer niet correct zijn, waardoor de organisator de deelnemer in kwestie niet zou kunnen bereiken.

De organisator zal een beslissing vellen over ieder geval dat niet expliciet in dit reglement is vermeld. Tegen deze beslissing is geen enkel beroep mogelijk.

Artikel 7: Persoonlijke gegevens
De persoonsgegevens worden verzameld voor het goede verloop van het vergelijkend onderzoek en zijn bestemd voor Peugeot Belux NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, België, BTW nummer BE0403 461 107 (Hierna "Peugeot"). Anders zal Peugeot niet in staat zijn om de gevraagde diensten te leveren zoals beschreven in bovenvermelde doeleinden.

In overeenstemming met de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) heeft u het recht op informatie en toegang, recht op rectificatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op het verkrijgen van een kopie van uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden of om deze aan een aanbieder naar keuze te verstrekken (‘recht op overdraagbaarheid van gegevens’), het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer deze worden verwerkt voor directe marketingdoeleinden en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

U kan uw toestemming ook op elk moment intrekken indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming.

U kan deze rechten uitoefenen op eenvoudig verzoek aan:
Peugeot Belux NV
Bourgetlaan 20
1130 Brussel
België

of via internet op het volgende adres: https://peugeot-be-nl.custhelp.com/
of via de telefoon op het volgende nummer: + 32 (0) 78 15 16 15

Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Peugeot, kan u het Privacybeleid van Peugeot raadplegen. http://www.peugeot.be/nl/privacy-policy.html

Artikel 8: Respecteren van de regels
Het feit deel te nemen aan deze Wedstrijd houdt simpelweg de volledige aanvaarding van het voorhanden reglement in.  Dit geldt als contract tussen de Organisator en de deelnemers.

Daar komt nog bij dat de deelname aan de Wedstrijd een loyale houding inhoudt, waarbij de regels en de rechten van de andere deelnemers absoluut moeten worden gerespecteerd.

De deelnemers worden geacht geen enkel deelnemingsprocédé uit te zoeken die niet strikt conform zou zijn met de Wedstrijdprincipes en het voorhanden reglement.

Als de Organisator het niet respecteren van de deelnemingsvoorwaarden of elke andere vorm van bedrog, fraude of misbruik vaststelt, dan kan hij de deelnemer in kwestie onmiddellijk uitsluiten, of, indien dit het geval is, de ontvangen prijzen terugvorderen.

De deelnemers gaan ermee akkoord om de doorgespeelde gegevens tijdens de deelname te laten controleren. Elke valse verklaring van de deelnemer aangaande identiteit of adres heeft diskwalificatie van de deelnemer in kwestie tot gevolg. De Organisator behoudt zich het recht voor om wie fraude probeert te plegen in het kader van zijn deelname aan de Wedstrijd juridisch te vervolgen. De deelname aan de Wedstrijd houdt het aanvaarden van het voorhanden reglement en de resultaten van de Wedstrijd in. Bij onvoorziene problemen aangaande het reglement, blijft enkel de Organisator bevoegd.

Artikel 9: Toegang tot het reglement
Het reglement is verkrijgbaar op de site www.mypeugeot.be , en dit tot het einde van de wedstrijdperiode op 31 december 2020 23u00.

Artikel 10: Geschillen
Elke klacht aangaande de voorhanden wedstrijd moet schriftelijk en per aangetekend schrijven worden gericht aan de organisator, en dit ten laatste dertig dagen na het einde van de Wedstrijd. De Belgische wet is van toepassing op het voorhanden reglement.
Elk geschil voortvloeiend uit de voorhanden Wedstrijd en dat niet middels een minnelijke schikking kan worden geregeld, zal worden voorgelegd aan de bevoegde Brusselse rechtbanken.

 • PEUGEOT ASSISTANCE

*Profiteer van 1 jaar gratis bijstand, ongeacht de leeftijd van je wagen, voor elke interventie in het Peugeot-netwerk.

Bijstand aangeboden bij een immobilisering (exclusief batterij en lekke band) die niet wordt gedekt door de garantie van de fabrikant of een Peugeot servicecontract dat is afgesloten, en in het geval van een immobiliserend ongeval.

De wagens van het Peugeot merk (met uitzondering van de leasingvoertuigen op korte en lange termijn, ziekenwagens, taxis en wagens van autorijscholen) waarvan het onderhoud (jaarlijks onderhoud volgens de voorschriften vermeld in het onderhoudsboekje van de constructeur) werd uitgevoerd in het erkende herstellersnet van Peugeot binnen de 12 maanden die de datum van het incident voorafgingen.

De prestaties gelden voor elke gebruiker van de wagen tijdens het incident ongeacht of de wagen nog in het bezit is van zijn eerste eigenaar of werd doorverkocht.

Voor de details van deze aanbieding, zie de algemene voorwaarden beschikbaar op https://www.peugeot.be/nl/assistance.html en in het Peugeot-netwerk.