COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Je hoeft niet meer te kiezen tussen besparen en het milieu: Peugeot biedt je een ruim gamma goedkope, als nieuw gereviseerde wisselstukken, hersteld of tweedehands, en altijd met garantie!

JE HOEFT NIET MEER TE KIEZEN TUSSEN BESPAREN EN HET MILIEU

WISSELSTUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Respect voor onze planeet maakt integraal deel uit van onze bedrijfswaarden. Daarom vind je bij Peugeot nu ook officieel gereviseerde onderdelen.

De onderdelen beantwoorden aan de strikte normen van Peugeot en besparen tot 50% energie en 80% materiaal in vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen.

Door voor de onderdelen uit het gamma Circular Economy te kiezen, werk je mee aan een schonere planeet en bespaar je bovendien tot 40% op je herstelkost. Zonder in te boeten aan kwaliteit.

Kies je tussen 1 februari en 30 juni 2021 onze gereviseerde onderdelen voor je onderhoud en herstelling, dan plant Peugeot in jouw naam een boom*.

Aanbieding circulaire economie

ALS NIEUW GEREVISEERDE WISSELSTUKKEN: KWALITEIT TEGEN EEN LA

KWALITEIT TEGEN EEN LAGERE PRIJS

Schenk wisselstukken – tot zelfs de motor! – een tweede leven en draag zo bij tot bescherming van het milieu: het kan dankzij de ruilonderdelen.

 Tot 80% van het materiaal wordt opnieuw gebruikt en er wordt maar half zoveel energie gebruikt als bij de productie van een nieuw wisselstuk! De gebruikte wisselstukken van herstellers worden als nieuw gereviseerd aan de hand van een strikt proces met dezelfde vereisten als de originele wisselstukken. Dit biedt je een echte kwaliteitsgarantie. De ruilonderdelen kunnen je aangeboden worden bij een interventie of bij een aankoop, in het hele Peugeot-netwerk. Zo bespaar je ongeveer 30 tot 40% ten opzichte van de prijs van een nieuw wisselstuk.

De standaard uitwisseling gebeurt binnen een legaal kader dat Peugeot strikt naleeft. De wisselstukken die helemaal worden gereviseerd, genieten net als nieuwe wisselstukken van één jaar garantie (stuk en werkuren) in het erkende netwerk van de constructeur.

TWEEDEHANDS WISSELSTUKKEN: IN GOEDE STAAT EN GOEDKOPER

Waarom zou je wisselstukken weggooien die nog in goede staat zijn ?

Je Peugeot-verkooppunt kan je een offerte aanbieden op basis van wisselstukken uit de circulaire economie om de prijs van je factuur te drukken: deze wisselstukken kunnen tot wel 50% goedkoper zijn dan nieuwe wisselstukken!

Zo profiteer je van een kwalitatieve herstelling voor een kleinere prijs en bescherm je tegelijk het milieu.

Deze wisselstukken zijn geselecteerd bij erkende en gecertifieerde partners. Ze zijn in uitstekende staat en klaar voor gebruik in je wagen.

TWEEDEHANDS WISSELSTUKKEN

CONTACTEER JE VERKOOPPUNT

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.