CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE
New Rifter accessoires

Als voertuigontwerper verlegt Peugeot designgrenzen, door een uitgebreide collectie accessoires te ontwikkelen en te selecteren die perfect bij jouw wagen passen.

ACCESSOIRES RIFTER

Peugeot verlegt de grenzen van het design door een uitgebreid gamma accessoires te ontwerpen en te ontwikkelen op maat van uw wagen.

Onze stilisten en ingenieurs hebben hun ervaring gebundeld om originele Peugeot -accessoires te ontwikkelen die een compromisloze vormgeving aan een ongeëvenaarde veiligheid koppelen. Die hoogwaardige accessoires worden bovendien aangevuld met verscheidene nauwkeurig geselecteerde voorzieningen om uw nieuwe Peugeot Rifter tot in de kleinste details te optimaliseren.

Alle originele Peugeot-accessoires voldoen aan de strengste eisen, die door onze teams werden gevalideerd om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid te verzekeren. Zo stellen ze u in staat om uw eigen stijl in alle vertrouwen en vrijheid uit te drukken.

COMFORT & VEILIGHEID

i echec de chargement du média

Perfectioneer de praktische sfeer van je Peugeot Rifter met accessoires die jouw welzijn en dat van je gezin verhogen. Je krijgt daarvoor de keuze uit talloze uitrustingen, die je in de beste omstandigheden laten reizen.

Verhoog de veiligheid aan boord van je Peugeot Rifter. Om jouw Peugeot Rifter op het hoogste niveau te houden, kan je hem uitrusten met de meest performante accessoires. Deze uitrusting zal je helpen om in alle veiligheid te rijden en volop te genieten van je wagen.

TRANSPORTOPLOSSINGEN EN BESCHERMING

i echec de chargement du média

Met de Peugeot Rifter kent je verlangen naar avontuur geen grenzen meer, dankzij de dakstangen die zijn gehomologeerd volgens de City Crash Test. Ze zijn ideaal om het transportvolume te verhogen en bieden de beste garantie op bevestiging en veiligheid. Ze zijn bovendien zonder gereedschap te monteren en kunnen tot 80 kilogram dragen. Vul de dakstangen vervolgens aan met de accessoires die je overal wilt meenemen.

De Peugeot Rifter beschikt over performante accessoires voor een onberispelijke bescherming. Ontdek ook de talloze Peugeot-voorzieningen om het kapitaal van je auto te vrijwaren, zowel vanbinnen als vanbuiten. Zo biedt hij een optimale bescherming en de zekerheid dat hij zijn schitterende originele look behoudt.