CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE
New Partner accessoires

Als voertuigontwerper verlegt Peugeot designgrenzen, door een uitgebreide collectie accessoires te ontwikkelen en te selecteren die perfect bij jouw wagen passen.

ACCESSOIRES PARTNER

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring en toonaangevende kwaliteiten pakt de Peugeot Partner van de nieuwe generatie uit met weergaloos rijgenot en rijcomfort in het segment van de bedrijfsvoertuigen, met dank aan de Peugeot i-Cockpit®.

De nieuwe Partner is ook voorzien van unieke uitrustingen zoals de overladingsindicator en Surround Rear Vision. De ASPHALT-uitvoering zal vooral in de smaak vallen bij kilometervreters die veel tijd achter het stuur doorbrengen. De versie GRIP is dan weer uitermate geschikt voor wie zwaarder terrein moet trotseren. Niet voor niets dus werd de nieuwe Partner verkozen tot International Van of the Year 2019.

Peugeot verlegt de grenzen van het design door een uitgebreid gamma accessoires te ontwerpen en te ontwikkelen op maat van uw wagen.

BEHEERS HET ONMOGELIJKE

i echec de chargement du média

De nieuwe Peugeot Partner is comfortabeler en wendbaarder dan ooit. Hij is het eerste bedrijfsvoertuig ter wereld dat standaard is uitgerust met de intuïtieve en technologische Peugeot i-Cockpit® bestuurdersruimte.