De PEUGEOT i-Cockpit®

Een innovatieve bestuurdersplaats

Rijden met een PEUGEOT is altijd een aangename ervaring. Het merk met de Leeuw heeft dan ook een ijzersterke reputatie op het gebied van handling en wegligging. Dat weet elke bestuurder te waarderen. Om bestuurders nog meer rijgenot te bieden, is PEUGEOT enkele jaren geleden een nieuwe rijomgeving gaan ontwikkelen.

Dit heeft geleid tot een innovatief interieurconcept: de PEUGEOT i-Cockpit®.

Alle klantenonderzoeken in Europa en China bewijzen het: de PEUGEOT i-Cockpit® zorgt voor een unieke rijervaring. Dit concept is dan ook een essentieel onderdeel van de nieuwste modellen van het merk met de Leeuw.

Die bestaat uit essentiële componenten:

Peugeot i-Cockpit

Compact stuur

Een compact stuur verhoogt de wendbaarheid en het rijgenot. Hiermee wordt autorijden als het ware kinderspel. De armen zijn minder gespreid, manoeuvreren vergt minder beweging en reageren gaat sneller zodat de bestuurder meer ontspannen rijdt.

Peugeot i-Cockpit

Head-up instrumentarium

Een head-up instrumentarium met alle informatie in het gezichtsveld van de bestuurder zorgt ervoor dat die zich volop kan concentreren op de weg zonder de ogen af te wenden. De ergonomische zithouding, met dank aan het kleine stuur, zorgt voor meer rijcomfort en gaat vermoeidheid tegen.

Peugeot i-Cockpit

Groot touchscreen

Een groot touchscreen groepeert alle bedieningsfuncties (radio, airco…) en draagt bij tot een intuïtieve bediening van alle uitrusting.