ERGONOMISCH RIJDEN IN DE PEUGEOT I-COCKPIT®

i het laden van de media is mislukt


De PEUGEOT i-Cockpit®

Een innovatieve bestuurdersplaats

Rijden met een PEUGEOT is altijd een aangename ervaring. Het merk met de Leeuw heeft dan ook een ijzersterke reputatie op het gebied van handling en wegligging. Dat weet elke bestuurder te waarderen. Om bestuurders nog meer rijgenot te bieden, is PEUGEOT enkele jaren geleden een nieuwe rijomgeving gaan ontwikkelen.

Dit heeft geleid tot een innovatief interieurconcept: de PEUGEOT i-Cockpit®.

Alle klantenonderzoeken in Europa en China bewijzen het: de PEUGEOT i-Cockpit® zorgt voor een unieke rijervaring. Dit concept is dan ook een essentieel onderdeel van de nieuwste modellen van het merk met de Leeuw.

Die bestaat uit essentiële componenten:

Peugeot i-Cockpit

Compact stuur

Een compact stuur verhoogt de wendbaarheid en het rijgenot. Hiermee wordt autorijden als het ware kinderspel. De armen zijn minder gespreid, manoeuvreren vergt minder beweging en reageren gaat sneller zodat de bestuurder meer ontspannen rijdt.

Peugeot i-Cockpit

Head-up instrumentarium

Een head-up instrumentarium met alle informatie in het gezichtsveld van de bestuurder zorgt ervoor dat die zich volop kan concentreren op de weg zonder de ogen af te wenden. De ergonomische zithouding, met dank aan het kleine stuur, zorgt voor meer rijcomfort en gaat vermoeidheid tegen.

Peugeot i-Cockpit

Groot touchscreen

Een groot touchscreen groepeert alle bedieningsfuncties (radio, airco…) en draagt bij tot een intuïtieve bediening van alle uitrusting.

Peugeot 208

Peugeot 208

De PEUGEOT 208 beschikt over een kwaliteitsvol en verfijnd interieur waar alle functies perfect binnen handbereik zitten en de bediening wordt vergemakkelijktdoor de PEUGEOT i-Cockpit.

Met een compact stuur, een head-up display en een groot capacitief 7" touchscreeni zorgt de PEUGEOT i-Cockpit voor een weergaloze rijervaring, in alle veiligheid

ONTDEK DE 208

Peugeot 308

Peugeot 308

Binnenin staat de PEUGEOT i-Cockpit® volledig in het teken van uw rijplezier. Maak kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentarium en capacitief touchscreeni. Die rijervaring wordt nog intenser met het Hi-Fi Denon Packi en het Driver Sport Packi.

ONTDEK DE 308

i echec de chargement du média

New Peugeot 508

Neem plaats in de Peugeot i-Cockpit®.
Rij in een visionaire cockpit, met een compact stuur, configureerbaar head-up instrumentarium en capacitief 10" HD touchscreeni. Geniet van de comfortabele zetels met meerpuntsmassagei en het FOCAL® audiosysteemi met een ongehoorde geluidskwaliteit, voor een sublieme rijervaring.

ONTDEK DE 508

SUV Peugeot 2008

SUV Peugeot 2008

Dankzij het head-up instrumentarium met blauwe LED-randeni verliest u de weg nooit meer uit het oog: belangrijke info bevindt zich steeds in het gezichtsveld. Dat maakt het rijden nog veiliger en ontspannender.
Alle uitrusting van de wagen kan worden bediend via het 7” capacitieve touchscreeni.

ONTDEK DE SUV 2008

SUV Peugeot 3008

SUV Peugeot 3008

Nog nooit kon men in zo’n mooie omgeving op avontuur. 
Met zijn spectaculaire PEUGEOT i-Cockpit® laat de SUV PEUGEOT 3008 u vertoeven in een 100% digitale wereld. Het 8” touchscreeni, het configureerbare en personaliseerbare head-up display, het compacte stuur met geïntegreerde bedieningselementen en de elektrisch bediende automaati maken het rijplezier compleet.

ONTDEK DE SUV 3008

SUV Peugeot 5008

SUV Peugeot 5008

Beleef een unieke sublieme rijervaring: het compacte, met volnerfleder beklede stuurwieli met geïntegreerde bediening en de automaat met elektrische impulsbedieningi liggen perfect in de hand voor een intuïtieve rijstijl.

ONTDEK DE SUV 5008

Peugeot Rifter

New Peugeot Rifter

Maak in de PEUGEOT i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentarium en groot 8" touchscreeni. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Controli staat garant voor een maximale controle en grip.

ONTDEK DE NIEUWE RIFTER

208
308
NEW 508
SUV 2008
SUV 3008
SUV 5008
NEW RIFTER

I-COCKPIT® VOOR DE PROFESSIONEEL

i echec de chargement du média

NEW PARTNER

Aan boord wordt de aandacht meteen getrokken door het dashboard van de nieuwe Peugeot Partner en zijn Peugeot i-Cockpit® i.
Alles zit perfect binnen handbereik voor optimale concentratie en dynamisch en intuïtief rijden, ook dankzij het compacte, dubbel afgeplatte stuur. Dankzij het head-up instrumentarium hoeft de bestuurder de weg nooit uit het oog te verliezen om informatie uit te lezen, wat zowel het rijcomfort als de rijveiligheid ten goede komt. Het centraal geplaatste, capacitieve 8" touchscreen is naar de bestuurder gericht en biedt toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, voertuiginstellingen, telefoon…

ONTDEK DE PARTNER