INNOVATIE EN TECHNOLOGIE

i echec de chargement du média

#UnboringTheFuture

De auto van de toekomst krijgt stilaan vorm. Daarbij lijkt technologie centraal te staan, zodat autorijden een saaie bedoening dreigt te worden. PEUGEOT maakt die toekomst alvast een stuk boeiender. Met technologie die uitsluitend wordt ingezet om nog meer rijgenot te bieden. Maak kennis met onze visie op de auto van de toekomst in de vorm van de PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT en de nieuwe PLUG-IN HYBRID benzinemotoren. #UnboringTheFuture. 

PEUGEOT PLUG-IN HYBRID GAMMA

Na zijn visie op de zelfrijdende auto in de vorm van de concept car PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT, presenteert PEUGEOT vandaag zijn nieuwe PEUGEOT PLUG-IN HYBRID-motoren.

Geheel in de lijn van het thema #UnboringTheFuture belooft het merk dat de toekomst allesbehalve saai wordt en dat de bestuurder meer aandacht krijgt dan ooit. Voor nog meer rijgenot. En nog meer vrijheid - de vrijheid om mobiliteit naar wens te kiezen.

PEUGEOT i-Cockpit®

/image/12/5/peugeot-3008-1605styp-206.74125.jpg

De PEUGEOT i-Cockpit® staat garant voor een weergaloze rijervaring. Met een compact stuur, head-up display en groot touchscreen biedt deze ergonomische bestuurdersplaats intuïtief toegang tot alle bedieningselementen voor een sublieme rijervaring.

/image/12/7/peugeot-3008-2016-885-fr.img.74127.jpg

Rijervaring

In uw Peugeot gebruikt u alle technologieën instinctief, voor maximaal rijgenot.

Meer grip en trekkracht, meer rijveiligheid, vlot wegrijden en manoeuvreren op een helling, makkelijk parkeren... Met tal van innovaties draagt Peugeot bij tot een sublieme rijervaring.

/image/12/6/peugeot-308sw-2014-155-fr.img.74126.jpg

Efficiëntie

Een Peugeot wordt aangedreven door een HYBRID, HYBRID4, PureTech of BlueHDi motor die stuk voor stuk uitmunten door superieure prestaties bij een laag verbruik. Ontdek ook de EAT6 i, EAT8 i en e-EAT8 i automaten die het brandstofverbruik helpen beperken en de rijsensaties nog versterken.

/image/12/8/peugeot-308gti-2015-205-de.img.74128.jpg

Performance

Samen met de teams van PEUGEOT SPORT ontwikkelt Peugeot een hele resem modellen en geavanceerde concepts die alle liefhebbers van dynamische en sportieve sensaties weten te bekoren. Zo gaan bij de GT en GTi modellen prestaties en design hand in hand voor een exclusieve rijervaring.

/image/12/9/visuel5.74129.jpg

Connectiviteit

Ontdek de perfect geïntegreerde functies en apps van Peugeot, die bijdragen tot meer rijgenot en rijveiligheid. Deze geconnecteerde uitrusting speelt in op individuele noden inzake entertainment, informatie en veiligheid voor een gepersonaliseerde rijervaring.