CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE
Peugeot-VAG-fleetmagazine

VAG & Peugeot

Bewezen trouw en nabijheid

VAG, gespecialiseerd in de verhuur van lichte bedrijfsvoertuigen, kocht onlangs 12 nieuwe Peugeot Boxers. Het wagenpark huurwagens bestaat nu uitsluitend uit het merk met de Leeuw. Die aankoopbeslissing werd ingegeven door de evolutie op de markt, de steeds hogere verwachtingen van klanten qua prestaties en diensten en – vooral – de uitstekende samenwerking met concessiehouder Park Motors Turnhout. De broers Rudy en Kris Vangeel, samen eigenaar van VAG, vertellen hoe tevreden ze zijn.

Met de eisen van de klanten mee-evolueren

Kris Vangeel legt uit: « Sinds 1974 verhuren we personen- en bestelwagens aan particulieren en professionals. In de loop der jaren deed ons bedrijf dus heel wat ervaring op. De klanten van vandaag zijn niet meer dezelfde als die van vroeger. Dat heeft Peugeot goed begrepen: de aanbiedingen en producten van het merk spelen op de hedendaagse vereisten in. Onze samenwerking startte via onze contacten met de Peugeot Park Motors concessiehouder. Ten opzichte van onze klanten willen we ons allebei dienstbaar en professioneel opstellen. Ze zijn bijzonder reactief, altijd bereid om naar een oplossing te zoeken: dankzij die kwaliteiten, loopt de samenwerking steeds vlotter. Het aanbod dat we van Peugeot Park Motors kregen, was het beste op de markt, zowel qua producten als qua diensten. De Peugeot Boxer heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Bovendien beschikt de Boxer als bedrijfsvoertuig over heel wat kwaliteiten: de compacte buitenafmetingen zorgen voor een efficiënte en makkelijk bereikbare binnenruimte. De verschillende versies van de Boxer bieden heel wat mogelijkheden. Eveneens niet te verwaarlozen voor een bedrijfsvoertuig in die categorie, is het lage verbruik. Zo kunnen we onze klanten/ huurders in een concurrentiële sector praktische voertuigen aanbieden tegen bijzonder interessante tarieven. »

Betere service aanbieden, dankzij de aanbiedingen van Peugeot

« Veel klanten huren een licht bedrijfsvoertuig om, bijvoorbeeld, te verhuizen. Sommige KMO’s hebben maar af en toe een bedrijfsvoertuig nodig, en voor hen is huren dan interessanter. Het gebeurt dat we een groter bedrijf voor 1 dag, 1 week of 1 maand uit de nood helpen. En omdat niet al onze klanten dezelfde behoeften hebben, opteerden we voor 3 verschillende Boxers: een gesloten bestelwagen met een laadruimte van meer dan 3 m, en chassis cabine met een polyester opbouw met zowel deuren als een laadlift achteraan. Die beschikken over een laadvolume tot 19 m3.

Dankzij het Optiway Extension contract, werd de garantieperiode op de Peugeot Boxer met 3 jaar verlengd en kunnen ze terugvallen Peugeot Assistance+. Op die manier blijft de mobiliteit van onze klanten/ huurders dag en nacht gegarandeerd. Bij panne nemen klanten geen contact op met VAG, maar wel met Peugeot Assistance. Zo krijgen zij de nodige bijstand en hoeven wij ons bed niet uit. Een extra troef » benadrukt Rudi Vangeel.