NIEUWE PLUG-IN HYBRID MOTOREN VAN PEUGEOT

i echec de chargement du média

Peugeot presenteert zijn nieuwe Plug-in Hybrid benzinemotoren.

#UNBORINGTHEFUTURE

Als technologisch pionier pakt Peugeot de energietransitie aan in de overtuiging dat technologie nog altijd het rijplezier ten goede dient te komen.

Ook in de toekomst moet er uiteraard keuze zijn qua vormgeving, aandrijving en handling. Nieuwe horizonten verkennen, nieuwe uitdagingen aannemen, Peugeot blijft ervoor gaan!
Onder het motto Efficiëntie, Allure en Emotie.

Maak kennis met onze visie op de auto van de toekomst in de vorm van de PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT en de nieuwe PEUGEOT PLUG-IN HYBRID benzinemotoren. #UnboringTheFuture

/image/45/8/peugeot-e-legend-1809heme100-small.457458.jpg

NIEUWE, KRACHTIGE PLUG-IN HYBRID MOTOREN VAN PEUGEOT!

/image/45/9/peugeot-gamme-phev-1809pb-001.457459.jpg

Deze nieuwe krachtbronnen zijn een aanvulling op het bestaande motorengamma van de Peugeot 3008 en de nieuwe Peugeot 508 en 508 SW. De HYBRID en HYBRID4 (4-wielaandrijving) motoren zijn respectievelijk leverbaar op de Peugeot 508 en Peugeot 3008. En dat vanaf het tweede semester van 2019.

Zo wordt de typische Peugeot -rijervaring aangevuld met twee nieuwe rijmodi voor ongeziene sensaties dankzij een 100% elektrische aandrijving, een efficiënte vierwielaandrijving (HYBRID4), een performante Sport modus en een veelzijdige Hybrid modus.

De technologie is eenvoudig en intuïtief, voor een totale vrijheid, zowel in de stad als buiten de stad, op de weg en in het terrein. Met keuze uit 2- of 4-wielaandrijving, 225 of 300 pk, berline, SW of SUV. En bovendien 4 mogelijke rijmodi.

Deze twee nieuwe motoren zijn het tastbare bewijs van de visie van Peugeot op grenzeloze, opwindende en efficiënte mobiliteit. #UnboringTheFuture.