MYPEUGEOT APP

MyPeugeot is een service waarop elke eigenaar van een nieuwe of tweedehands Peugeot gratis kan inschrijven.

Eenvoudig online inschrijven volstaat om te beschikken over een persoonlijke ruimte die permanent toegankelijk is via computer, tablet, smartphone en zelfs het Peugeot Connect touchscreen van uw wagen.

i echec de chargement du média

MyPeugeot is een reeks van diensten waarop elke eigenaar van een nieuwe of tweedehandse Peugeot kan inschrijven. Online registreren volstaat om over een eigen persoonlijke ruimte te beschikken, die permanent toegankelijk is via je pc, tablet, smartphone en zelfs via het touchscreen van je Peugeot Connectmultimediasysteem in je wagen. MyPeugeot geeft je bijvoorbeeld toegang tot de digitale versie van het instructieboekje van je Peugeot, tot informatie over eventuele onderhouds-of financieringscontracten, en tot mobiliteits- of andere favoriete apps. Met MyPeugeot kan je ook de gezondheid van je auto in het oog houden, want je krijgt een seintje wanneer het volgende onderhoud eraan komt, en kan je rechtstreeks een afspraak maken met je verkooppunt.

Als kers op de taart kan je dankzij MyPeugeot ook deelnemen aan exclusieve wedstrijden en evenementen waarvan Peugeot partner is zoals Rock Werchter, les Ardentes, het Ronquières Festival en Roland-Garros!

MyPeugeot is ook beschikbaar via de downloadbare applicatie op Google Play en de App Store.