COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

e-Remote Control

/image/46/8/image-e-control-remote.603847.18.607468.jpg

Met de MyPeugeot app controleer je de batterijlading
en de preconditioning van jouw wagen.

ONTDEK DE E-REMOTE CONTROL 

Contrôle à distance de la charge d'un véhicule

CONTROLEER PERMANENT DE BATTERIJLADING VAN JOUW WAGEN 

Via de startpagina van de MyPeugeot app word je in real time geïnformeerd over de resterende autonomie van jouw wagen. Je kan ook controleren of je wagen goed is aangesloten op het laadpunt en of de batterij snel dan wel normaal wordt opgeladen aan de hand van het icoontje links bovenaan.

CONTROLEER HET OPLADEN VANOP AFSTAND 

Eens jouw Peugeot is aangesloten op het laadpunt, kan je het opladen controleren vanaf jouw smartphone. Zo kan je het opladen starten of programmeren op de gewenste tijdstippen. Dankzij deze functie kan je ook opladen tegen de meest interessante tarieven.  Volg ook in real time de laadsnelheid alsook de resterende laadtijd. En mocht het opladen worden onderbroken, dan word je meteen gewaarschuwd via de MyPeugeot app. Je wordt ook geïnformeerd wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Pilotez votre recharge à distance

Préparez la température recharge à bord de votre voiture
REGEL DE TEMPERATUUR IN DE AUTO VOORAF

Bij het instappen kan je al meteen genieten van optimaal comfort naargelang de buitentemperatuur. Met de MyPeugeot app kan je vanaf jouw smartphone het interieur van jouw Peugeot naar believen voorverwarmen of voorkoelen, al dan niet aangesloten op een laadpunt. Is de wagen aangesloten, dan heeft dit geen invloed op de batterijlading. De service e-afstandsbediening biedt je tevens de mogelijkheid om de preconditioning te programmeren en zo optimaal af te stemmen op jouw planning om in alle omstandigheden maximaal van jouw Peugeot te genieten.

.

 

De service e-Remote Control is uitsluitend beschikbaar via de MyPeugeot app.

Meer info >

/image/46/7/mypeugeot-icon-app.607467.png