PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

i echec de chargement du média

Omdat verveling niet in het DNA van het merk Peugeot zit, omdat autonoom niet rijmt met monotoon en omdat de energietransitie 120 jaar autogeschiedenis niet ongedaan kan maken, presenteert Peugeot de e-LEGEND CONCEPT.

#UnboringTheFuture

AUTONOOM MANIFEST

/image/04/6/peugeot-e-legend-1809heme502-small.454046.jpg

De Peugeot e-LEGEND CONCEPT is niet alleen een technologisch hoogstandje. Het is de visie van Peugeot, dat als merk resoluut kiest voor een optimistisch en aantrekkelijk toekomstbeeld. Voor Peugeot staan elektrisch en autonoom garant voor opwindende rijsensaties. Verveling zal immers nooit in het DNA van Peugeot zitten.

GT ZONDER COMPLEXEN

/image/04/7/peugeot-e-legend-1809heme102-small.454047.jpg

De stylisten van Peugeot hebben tijdens dit project altijd gestreefd naar een compacte coupé die een overweldigende esthetische en technologische ervaring belooft. Deze realistische aanpak inzake volumes en verhoudingen is de grote kracht van de Peugeot e-LEGEND CONCEPT die zo de ambitie van het merk Peugeot belichaamt, hedendaags en boordevol energie.

OVERWELDIGENDE ERVARING

/image/04/8/peugeot-e-legend-1809heme311-small.454048.jpg

Wij streven naar welbehagen in de auto, ongeacht de rijstijl, met dank aan een comfortabel interieur. En een subtiele mix van hightech elementen en nobele materialen.