PEUGEOT I-COCKPIT®

/image/48/3/peugeot_fractal.30483.jpg

PEUGEOT I-COCKPIT®

De PEUGEOT FRACTAL biedt een toekomstvisie op de PEUGEOT i-Cockpit® voor een nog intuïtievere en leukere rijervaring. Na het zicht en het gevoel wordt nu ook het gehoor geprikkeld in deze elektrische stadscoupé geïnspireerd door geluid.

AFWERKING

Het interieur bevat materialen geïnspireerd op auditoria en opnamestudio’s. Dashboard, deurpanelen en kuipzetels zijn afgewerkt met zwart eikenhout. Een koperen sierlijst, die door het hele interieur loopt, verwijst naar aansluitingen van een audiosysteem terwijl de 3D-geprinte anechoïsche motieven bijdragen tot het geluidscomfort. Ten slotte zijn de zetels bekleed met opengewerkte 3D-stof en wit leder.

INSTINCTIEF RIJDEN

Voor een permanente controle geeft de bestuurderszetel de bewegingen van de PEUGEOT FRACTAL optimaal door aan de bestuurder. Instinctief legt de bestuurder zijn handen op het compacte stuurwiel met geïntegreerde touchpad op beide spaken. Zo kunnen alle functies en uitrusting van de PEUGEOT FRACTAL worden aangestuurd via touchscreens die met de duim worden bediend.

Het recht voor de bestuurder in het gezichtsveld geplaatste head-up instrumentarium combineert een digitaal paneel met holografische weergave en een polycarbonaat scherm in een hoek van 45°. De weergave op het digitale paneel, dat uit een 12,3 inch HD-scherm bestaat, kan naar believen worden gepersonaliseerd. Op het schuin geplaatste polycarbonaat scherm wordt aanvullende informatie met 3D-effect geprojecteerd door een 7,7” AMOLED-scherm.

Op bogen aan weerszijden van het stuurwiel zijn tuimelschakelaars aangebracht. Met een schakelaar op de rechterboog kan de elektrische aandrijving worden geactiveerd. In de middenconsole is een 7,7” AMOLED-scherm geïntegreerd waarmee alle functies van de PEUGEOT FRACTAL kunnen worden bediend. De achterpassagiers beschikken ook over een paneel waarmee ze de sfeer achterin kunnen bepalen.