/image/48/3/peugeot_fractal.30483.jpg

FRACTAL

De PEUGEOT FRACTAL is een elektrische stadscoupé die de i-Cocpkit® van PEUGEOT perfectioneert door een extra zintuig aan te spreken. Naast het zicht, aangesproken door het head-up display, en het gevoel, aangesproken door het compacte stuur en het aanraakscherm, wordt nu ook het gehoor aangesproken door een specifieke geluidsweergave. De geluidsperceptie draagt bij tot een weergaloze rijervaring.

Ontdek Fractal

COMPLETE GELUIDSERVARING

De PEUGEOT FRACTAL heeft een externe en interne geluidsidentiteit die werd ontwikkeld in samenwerking met geluidsdesigner Amon Tobin. In de stad beweegt het voertuig zich in harmonie met de omgeving. Deze experimentele PEUGEOT i-Cockpit® spreekt het gehoor evenzeer aan als het zicht en het gevoel.

100% URBAN

De stad is het natuurlijk biotoop van de PEUGEOT FRACTAL. Het geluidsniveau is al bijzonder laag dankzij de elektrische aandrijving en toch wordt het nog verlaagd door het gebruik van Tall&Narrow banden met smal loopvlak.

ZINTUIGEN OP SCHERP

/image/48/6/fractal_-_amplification_sensorielle.30486.jpg

De PEUGEOT i-Cockpit® werd in 2010 geïntroduceerd op de concept SR1 en heeft ondertussen meer dan 1,8 miljoen klanten bekoord sinds de marktintroductie op de 208 in 2012. Met instinctieve ergonomie en een unieke sfeer draagt de PEUGEOT i-Cockpit® bij tot een weergaloze rijervaring.

IDEEËNLABO

De experimentele FRACTAL maakt gebruik van nieuwe ontwerp- en productietechnieken. Meer dan 80% van de interieuroppervlakte bestaat uit onderdelen vervaardigd met een 3D printer. De echovrije oppervlakken zijn het resultaat van generatief design, een procédé waarmee het ideale onderdeel wordt bekomen.

VIDEO'S

VIND EEN VERKOOPPUNT

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.