Brussels Motor Show 2019

Brussels Motor Show 2019 Peugeot


KLAAR VOOR MORGEN

Peugeot kijkt de toekomst vol kracht en vertrouwen tegemoet. Wij introduceren nieuwe modellen in drie bijzonder belangrijke segmenten: de luxeberlines met de nieuwe 508, de monovolumes met de nieuwe Rifter en de bedrijfsvoertuigen met de nieuwe Partner. Deze drie modellen ondersteunen bovendien de recordverkoop van ons SUV gamma. Van 19 tot 27 januari 2019 zijn al onze modellen te bewonderen in Paleis 4.

Brussels Motor Show 2019 Peugeot

Maak kennis met onze visie op de auto van de toekomst in de vorm van de Peugeot e-Legend Concept Car en de nieuwe PLUG-IN HYBRID benzinemotoren. #UnboringTheFuture.

PEUGEOT e-LEGEND

Peugeot Plug-in Hybrid PHEV

De Peugeot e-Legend concept is veel meer dan een antwoord op de mobiliteit van morgen. Hij combineert het beste van 100% elektrisch rijden met 100% autonoom rijden en biedt zo een opwindende visie op de toekomst van de auto. De toekomst oogt bovendien als het verleden in de vorm van de prachtige 504 coupé waarmee Peugeot bewijst dat saaiheid geen deel uitmaakt van zijn DNA.

ONZE NIEUWIGHEDEN

NEW 508 & 508 SW

Peugeot 508

NEW RIFTER

Peugeot Rifter

NEW PARTNER

Peugeot Partner

NEW 508 & 508 SW

Peugeot 508

NEW 508

De nieuwe Peugeot 508 onderscheidt zich meteen. Zijn gedurfde design geeft blijk van een uitgesproken stijlkeuze en zijn elegante verschijning straalt kracht en dynamisme uit. Dit wordt nog benadrukt door de ledkoplampen en de nieuwe lichtsignatuur die hem een markante visuele identiteit geven.

Zijn gesculpteerde lijnenspel, zwarte horizontale band die de achterlichten verbindt en Peugeot i-Cockpit® Amplify versterken zijn gedurfde en innovatieve karakter.

Hij koppelt zijn zelfverzekerde look, die een uitstekend weggedrag laat vermoeden, aan de voortreffelijke efficiëntie van zijn ultramoderne motoren. Dit alles maakt de nieuwe Peugeot 508 radicaal apart, radicaal uniek.

Peugeot 508 SW

NEW 508 SW

Peugeot en breaks, dat is veel meer dan een traditie. Het is een roeping: die van een praktische wagen te ontwerpen met een opvallend design.

Getuige de nieuwe Peugeot 508 SW. Die herschrijft de codes door een krachtige, resoluut atletische stijl te combineren met de praktische kwaliteiten waarmee de breaks van het merk hun reputatie hebben opgebouwd.

Net als de berline beschikt hij over een comfortabele wegligging en ongeëvenaard efficiënte motoren. Dit alles gecombineerd met een intuïtief, veilig aanvoelend en technologisch rijgedrag dankzij de unieke Peugeot i-Cockpit®.

New Peugeot Rifter

The day is yours

De nieuwe Peugeot Rifter is klaar om elke uitdaging aan te gaan! Kenmerkend voor deze monovolume zijn een korte motorkap en hoge bodemvrijheid, karakteristieken die hij ontleent aan de SUV.

Ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende toepassingen geeft hij blijk van grote veelzijdigheid met vijf of zeven zitplaatsen en een uitgekiende modulariteit die hem buitengewoon praktisch maakt.

De nieuwe Peugeot Rifter is ook uitgerust met de vertrouwde Peugeot i-Cockpit® en technologie die uniek is in dit segment, zoals verkeersbordherkenning, noodrem- hulp of een achttrapsautomaat.

NEW PEUGEOT PARTNER

Master the impossible

De nieuwe Peugeot Partner is comfortabeler en wendbaarder dan ooit . Hij is het eerste bedrijfsvoertuig ter wereld dat standaard is uitgerust met de intuïtieve en technologische Peugeot i-Cockpit® bestuurdersruimte.

Dankzij zijn nuttige volume van 3,3m2 tot 4,4m2, zijn twee koetswerklengtes - 1,82 m voor de Standard L1-versie die twee europallets kan vervoeren en 2,17 voor de Long L2-versie -, en zijn vier afwerkingsniveaus kan hij voldoen aan alle specifieke noden van de professionele gebruiker.

De nieuwe Partner is ook voorzien van unieke uitrustingen zoals de overladings- indicator en Surround Rear Vision. De ASPHALT-uitvoering zal vooral in de smaak vallen bij kilometervreters die veel tijd achter het stuur doorbrengen. De versie GRIP is dan weer uitermate geschikt voor wie zwaarder terrein moet trotseren. Niet voor niets dus werd de nieuwe Partner verkozen tot International Van of the Year 2019.

PEUGEOT SUV-GAMMA

Het meest verkochte gamma in België

Gamme SUV Peugeot

SUV 2008, 3008, 5008: cijfers die synoniem zijn met  leadership op de Belgische automarkt. Al maandenlang staat Peugeot dan ook aan de top van de SUV verkoop in België.

Als rasechte Peugeot munten de SUV 2008, 3008 en 5008 uit inzake rijdynamiek, vergelijkbaar met die van een traditionele berline. Deze unieke rijsensaties worden nog versterkt door de karakteristieke Peugeot i-Cockpit® die ertoe bijdraagt dat de bestuurder zich als het ware één voelt met de auto. Een SUV van Peugeot is dan ook een referentie qua rijplezier !

PHEV GAMMA

Om de nieuwe uitdagingen in de autowereld aan te gaan, onthult Peugeot zijn toekomstige oplossingen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke mobiliteit. De Plug-in Hybrid motoren weten kracht en ecologie perfect te verzoenen, zonder beperkingen: de batterijen worden opgeladen via een gewoon stopcontact.

Deze motoren zullen een centrale positie bekleden in het gamma en worden vanaf het najaar van 2019 geïntroduceerd op specifieke modellen: de SUV 3008, de nieuwe 508 en de nieuwe 508 SW. Dit gamma wordt gepresenteerd op onze stand in paleis 4.

Peugeot Plug-in Hybrid PHEV

PEUGEOT BEDRIJFSVOERTUIGEN

MASTER THE IMPOSSIBLE

Peugeot Partner

NEW PARTNER

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring en toonaangevende kwaliteiten pakt de Peugeot Partner van de nieuwe generatie uit met weergaloos rijgenot en rijcomfort in het segment van de bedrijfsvoertuigen, met dank aan de Peugeot i-Cockpit®.

Peugeot Expert

EXPERT

De Peugeot Expert beschikt over tal van troeven om u het beroepsleven te vergemakkelijken en in te spelen op al uw behoeften. Met zijn geavanceerde motoren koppelt hij elke dag weer rijcomfort aan rijprestaties.

Peugeot Boxer

BOXER

Het Peugeot Boxer-gamma bestaat uit wendbare, solide, zuinige en veelzijdige voertuigen. Bovendien biedt de Peugeot Boxer als bedrijfsvoertuig ook het comfort van een rijdend kantoor.

BEREIKBAARHEID

BMS2019 VOITURE

MET DE WAGEN OF DE MOTOR

Brussels Expo beschikt over uitgestrekte parkeerruimtes voor meer dan 12.000 wagens. De parkings C, M en T liggen in de directe omgeving van de paleizen. Parking C is met zijn directe verbinding met de Brusselse Ring R0 (uitrit 7 a of 8 – bordjes EXPO volgen) vlot bereikbaar en geeft rechtstreeks toegang tot de Heizelpaleizen.

Een parkingticket voor parkings A,B,C,T,M,E & Telexpo kost € 10,00.

Motorrijders zijn welkom op de gratis en overdekte parking A naast paleis 1, ingang via de Keizerin Charlottelaan.

TOEGANGSPLAN

SALONPLAN

BMS2019 TRAIN

MET DE TREIN

Brussels Expo is makkelijk bereikbaar met de trein. Zo zijn er de hoge snelheidstreinen Eurostar vanuit Londen en de Thalys vanuit Parijs, Amsterdam en Keulen. Beide treinen stoppen in Brussel-Zuid, van daar brengen metrolijnen u naar de Heizelpaleizen (zie: "Met de metro, de tram of de bus").

Voor de uurregelingen en tarieven van de nationale en internationale treinen kan u respectievelijk de website van Eurostar Eurostar, Thalys Thalys en de Belgische spoorwegen raadplegen NMBS.

Bovendien bestaan er voordelige toegangstarieven indien u een combiticket koopt (ticket voor het Salon + trein ticket). Informeer u zeker over het B-dagtripticket, te koop in alle stations.

BMS2019 SUBWAY

MET DE METRO, DE BUS OF DE TRAM

Dankzij een uitgebreid netwerk van tram, bus en metrolijnen is Brussels Expo vanuit elke uithoek van de stad gemakkelijk te bereiken. Bussen, trams en metro stoppen in een straal van 200m rond Brussels Expo.

Voor de uurregelingen en tarieven van de tram en de bussen kan u het best de websites van de MIVB en de De Lijn.

BMS2019 BIKE

MET DE FIETS

Brussels Expo is gemakkelijk bereikbaar met de fiets aangezien het omgegeven wordt door vele fietspaden:

  • Traject vanaf het Centraal Station: 7,4km - 32min
  • Traject vanaf het Brussel Zuid station: 8km - 35min
  • Traject vanaf het Noord Station: 5km - 23min
  • Traject vanaf de Montgomery rotonde: 9,5km - 43min
  • Traject vanaf de basiliek van Koekelberg : 5km - 23 min
  • Traject vanaf Vilvoorde centrum : 8,2km - 35min

Om uw route te berekenen:

Brussel Mobiliteit publiceert de "stap-en fietskaart" die een breed scala aan nuttige informatie voor fietsers, maar ook voetgangers, geeft. De kaart toont heel wat informatie, waaronder het reliëf, bestaande fietspaden, routes, enz.

BMS2019 AVION

MET DE VLIEGTUIG

De luchthaven van Brussel (Brussels International Airport– Zaventem) ligt op ca. 20 minuten van Brussels Expo en is makkelijk met de wagen te bereiken.

U kan vanuit de luchthaven ook een taxi nemen die u rechtstreeks naar Brussels Expo brengt.

Bij uw terugkeer naar de luchthaven zijn taxi's beschikbaar rechtover paleis 5 (buiten de omheining).

Tel : +32 (0)2 349 49 49 of info@taxi.be

Er zijn ook treinen die van de luchthaven naar het centrum van Brussel rijden. In het centrum staan trams, bussen, taxi's of metro's te uwer beschikking om uw hotel of Brussels Expo te bereiken. De "Airport City Express" rijdt vier keer per uur (tussen 6u 's ochtends en middernacht) en neemt slechts 15 minuten in beslag. Voor de lijnen, de uurregelingen en tarieven van het openbaar vervoer kan u de onderstaande linken consulteren : STIB & SNCB

BMS2019 PMR

TOEGANG VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKTE MOBILITEIT

Speciale toegang voor personen met een beperkte mobiliteit zijn voorzien via parking C. Liften en hellende plateaus zijn beschikbaar op verschillende plaatsen en een groot aantal toiletten is eveneens bereikbaar. Ontdek op de link hieronder de verschillende locaties waar u gemakkelijk toegang heeft tot de infrastructuur van Brussels Expo.

Assistentiehonden zijn toegelaten op het Salon.

Rolstoelen zijn beschikbaar : 02 658 41 24.

TOEGANGSPLAN

WAGEN OF MOTOR
TREIN
METRO, BUS, TRAM
FIETS
VLIEGTUIG
PERSONEN MET EEN BEPERKTE MOBILITEIT

LIVE FROM BRUSSELS MOTOR SHOW 2019

ONZE MODELLEN