COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Geconnecteerde veiligheid

/image/85/7/par-2012-078-fr.14857.jpg

De geconnecteerde services van PEUGEOT moeten bijdragen aan uw veiligheid op de weg, ongeacht of ze verbonden zijn aan een voorziening in uw auto of dat ze toegankelijk zijn op uw smartphone, tablet of computer.

Wanneer er geen seconde te verliezen valt ...

/image/13/7/508rxh-1407pc205.9137.jpg

Wanneer elke seconde telt, kunt u rekenen op PEUGEOT Connect SOS!
Bij een ongeval zorgt een automatische oproep met lokalisatiefunctie naar een noodoproepcentrum voor een snelle en efficiënte tussenkomst (1).
Met een druk op de knop in het voertuig wordt u geholpen op de plaats van het ongeval of kunt u het ongeval melden.

2 soorten oproepen

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Automatische oproep:

Bij een botsing verzendt uw wagen automatisch een noodoproep zonder enige tussenkomst van uw kant. PEUGEOT Connect SOS lokaliseert onmiddellijk uw wagen, neemt contact met u op in uw taal (2) en stuurt indien nodig de betreffende hulpdiensten ter plaatse.

/image/59/6/peugeot-508rxh-2014-052-fr.15596.jpg

Handmatige oproep:

Bent u getuige of het slachtoffer van een kritieke situatie?  Dan kunt u meteen in contact treden met de Peugeot Connect SOS-noodcentrale door 2 seconden op de SOS-knop aan het dashboard te drukken.

(1): Geografische dekking volgens de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst die beschikbaar zijn in de verkooppunten, en onder voorbehoud van de technologische en technische beperkingen, met name voor wat betreft de beschikbaarheid van het telefoonnet. De dienst Peugeot Connect SOS is momenteel beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, België en Luxemburg, Nederland, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Denemarken. In de andere Europese landen kan er zonder de lokalisatiefunctie een noodoproep geplaatst worden gericht aan de nationale hulpdiensten en in de taal van het land.
(2): Naargelang van de geografische dekking van Peugeot Connect SOS en de officiële landstaal die de eigenaar van het voertuig gekozen heeft.

Richt uw aandacht op de weg

/image/71/6/peugeot-208-2014-085-fr.9716.jpg

De geconnecteerde services van PEUGEOT zijn bestemd voor onmiddellijke toepassing in de auto. Hun ergonomie en integratiemogelijkheden garanderen een hoge mate van gebruiksveiligheid. Het grote aanraakscherm (7") in het voertuig en de specifieke ontwikkeling van de apps zorgen ervoor dat u uw aandacht kunt richten op de weg.  

/image/86/1/mirror-screen-2-1a.14861.jpg

Met Mirror Screen rijdt u vlot en veilig

Tijdens het rijden kunt u de compatibele apps van uw smartphone* gebruiken zonder ze te moeten bedienen.
Alleen applicaties met MirrorLink™-certificering zullen functioneren bij stilstand en terwijl u rijdt.
Zodra de smartphone aangesloten is op uw auto wordt de weergave van de apps aangepast om ze te kunnen gebruiken terwijl u rijdt.

/image/91/0/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.14910.jpg

Met Bluetooth blijft u bereikbaar onderweg

Dankzij Bluetooth®-technologie kunt u uw mobiele telefoon verbinden met uw PEUGEOT. Het Bluetooth® handsfree systeem herkent uw gsm automatisch zonder enige tussenkomst van uw kant en biedt u de mogelijkheid om de telefoon te bedienen via het dashboard. Bij een oproep wordt de communicatie overgebracht via het audiosysteem van uw PEUGEOT.

(*): De correcte werking van het Mirror Screen-systeem is afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone en de apps. PEUGEOT draagt geen verantwoordelijkheid voor problemen bij incompatibiliteit, een storing of update van de smartphones of de geïnstalleerde software.

/image/86/5/peugeot-travel-2016-006-fr.14865.jpg

De Coyote-app op het scherm van uw Peugeot.

Gebruikt u Coyote op uw smartphone? Dankzij MirrorScreen ziet u alle informatie en meldingen van de Coyote-service op het 7'' aanraakscherm in uw PEUGEOT. U kunt een gevaar of vertraging melden met een enkele druk op het scherm. De dienst zit vervat in uw abonnement zonder dat u uw smartphone moet bedienen of raadplegen achter het stuur.

/image/72/1/peugeot-208-2014-084-fr.9721.jpg

Met Peugeot Speedcam bent u op de hoogte van de gevarenzon

Om u te helpen bij de identificatie van risicovolle situaties die extra aandacht vergen, wordt een visueel en geluidssignaal gegeven wanneer u een gevarenzone nadert.

Deze dienst dekt 15 Europese landen. De database wordt elke maand bijgewerkt op de site http://peugeot.navigation.com om betrouwbare en dynamische informatie te garanderen. U kunt ook een voordelig jaarabonnement nemen voor 12 maandelijkse updates. Zo bent u zeker dat u de meest recente meldingen ontvangt om vol vertrouwen de weg op te gaan.

* Naargelang van de landen en van kracht zijnde regelgeving bevat Peugeot Alert Zone ofwel meldingen voor vaste snelheidsradars en radars aan verkeerslichten, ofwel meldingen voor gevarenzones.

Vertrouwen achter het stuur

/image/72/3/peugeot-308sw-2014-033-fr.9723.jpg

Met de services van PEUGEOT Connect rijdt u vol vertrouwen omdat u altijd perfect op de hoogte bent van de technische toestand en lokalisatie van uw auto.

PEUGEOT Connect Assistance waakt over u

/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

Bij een ongeval maakt PEUGEOT Connect Assistance direct verbinding met het hulpplatform van Peugeot ... elke dag de klok rond.
 
U hoeft slechts 2 seconden op de leeuwenknop van het dashboard te drukken!
Opmerking: wanneer de verbinding tot stand gekomen is, gelden de contractuele garantievoorwaarden of servicecontracten voor de prestaties van PEUGEOT Assistance.

Voor meer info