COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT BERLINES

Presentatie berlines Peugeot-gamma

De berlines van Peugeot onderscheiden zich door hun geraffineerd design en superieur comfort. Onze berlines zetten bovendien uitstekende prestaties neer, zowel in de stad als op autosnelwegen. De hoogtechnologische Peugeot berlines staan garant voor een weergaloze rijervaring.

STIJLVOL EN DYNAMISCH

Onze berlines ogen bijzonder stijlvol met hun gestrekte lijnen en intense blik die het Peugeot-design typeren. Grille en lichtsignatuur accentueren de looks en verzoenen traditie met moderniteit. Op de weg en in de stad vallen onze berlines op door hun allure en compromisloos dynamisme.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

Onze wagens zijn uitgerust met geavanceerde PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren die uitmunten door hun lage verbruikswaarden en dito CO2-uitstoot. Deze motoren zijn leverbaar met een manuele of automatische versnellingsbak en spelen zo in op alle noden.

SUPERIEUR COMFORT

Peugeot berlines munten uit door hun comfort en modulariteit. Bestuurder en passagiers zitten ruim en comfortabel. Diverse opbergvakken en voorzieningen zorgen voor maximaal gebruiksgemak.

CONNECTIVITEIT EN RIJERVARING

De berlines van Peugeot bieden een instinctieve rijervaring dankzij de nodige technologie aan boord zoals een navigatiesysteem, touchscreen, Peugeot i-Cockpit®… Peugeot berlines zijn ook uitgerust met diverse rijhulpsystemen (remmen, parkeren) die de rijveiligheid verhogen en zo de sereniteit onderweg ten goede komen.

ONTDEK HET PEUGEOT BERLINES-GAMMA