PEUGEOT BEDRIJFSVOERTUIGEN

i echec de chargement du média

Het gamma bedrijfsvoertuigen van PEUGEOT speelt met betrouwbare, robuuste en krachtige modellen in op uw professionele eisen. Met hun laadvermogen en binnenruimte zijn het echte rijdende kantoren.

LAADVERMOGEN EN TOEGANKELIJKHEID

PEUGEOT bedrijfsvoertuigen zijn uitermate modulair en afgestemd op de meest uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. De toegankelijkheid is optimaal dankzij klapdeuren die het in- en uitladen vergemakkelijken en een laaddrempel die tot de laagste op de markt kan worden gerekend.

COMFORTABEL EN ROBUUST

De dynamische lijnen van PEUGEOT bestelwagens ogen modern en robuust tegelijk. De fors bemeten bumpers bieden maximale bescherming tijdens professionele verplaatsingen. Diverse technologieën en rijhulpsystemen staan garant voor de nodige connectiviteit en veiligheid. De rijervaring wordt nog versterkt door een uitgekiende ergonomie, met functionele opbergmogelijkheden en een uitzonderlijk ruim interieur.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

Krachtige BlueHDi-dieselmotoren maken bedrijfsvoertuigen van PEUGEOT zuinig en milieuvriendelijk. Deze brandstofbesparing gaat bovendien gepaard met lage onderhoudskosten doordat onze voertuigen zo betrouwbaar zijn. Met een bedrijfsvoertuig van PEUGEOT bent u dan ook verzekerd van concurrerende gebruikskosten.

ONTDEK DE BEDRIJFSVOERTUIGEN

ONTDEK DE OMGEBOUWDE VOERTUIGEN