CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Voor nog meer rijcomfort en rijveiligheid beschikt de PEUGEOT Traveller over tal van rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

VERKEERSSIGNALISATIEHERKENNING EN SNELHEIDSBEGRENZING

i echec de chargement du média

De multifunctionele camerai herkent verkeersborden met snelheidsbeperkingen en informeert de bestuurder hierover op het instrumentenbord en/of head-up display. De uitgelezen snelheid wordt aangeraden als instelling voor de cruisecontrol wanneer die is geactiveerd.

VISIOPARK 1

i echec de chargement du média

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld. Hij biedt een zicht van 180° achteraan het voertuig alsook op de omgeving. Het beeld bevat richtlijnen die samen met het stuur bewegen. Wanneer obstakels achteraan het voertuig worden gedetecteerd, zoomt het systeem hierop automatisch in en geeft het desgewenst ook nog andere beelden weer.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i echec de chargement du média

Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem met crashdetectie van de nieuwe generatie. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Indien de bestuurder niet of onvoldoende hard remt, voert het systeem automatisch een noodstop uit. Zo wordt een botsing vermeden bij snelheden tot 30 km/u en zijn de gevolgen ervan lichter bij hogere snelheden.

AUTOMATISCHE DIMLICHTEN

i echec de chargement du média

Dit systeemi werkt ‘s nachts en schakelt automatisch om tussen grootlichten en dimlichten wanneer de camera al dan niet tegenliggers detecteert..

AIRBAGS

/image/36/2/peugeot_traveller_layout5-2.133362.jpg

Bij een aanrijding worden de inzittenden van de nieuwe PEUGEOT Traveller standaard beschermd door 6 airbags:
- 2 frontairbags die het hoofd en de borstkas van bestuurder en voorpassagier beschermen bij een frontale botsing
- 2 zijairbags die de bestuurder en de voorpassagier beschermen bij een aanrijding in de flank
- 2 gordijnairbagsi op de tweede en derde zetelrij die het hoofd van de achterpassagiers beschermen.

EURO NCAP TEST

Dankzij de combinatie van diverse veiligheidsvoorzieningen, een nieuw platform en een versterkte structuur, behaalde de PEUGEOT Traveller 5 sterren in de Euro NCAP test.