COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot Traveller Business

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot Traveller Business? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige professionele minibus kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot Traveller: een auto die zijn bestuurder en passagiers een luxe manier van reizen biedt, met volop ruimte en comfort. In de nieuwe Peugeot Traveller Business reizen alle inzittenden business class. Leverbaar in een Business of Business VIP-uitvoering, en met de lengte Standard of Long. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot Traveller Business Standard, Peugeot Traveller Business VIP Standard, Peugeot Traveller Business Long, Peugeot Traveller Business VIP Long.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en levert de Traveller Business met moderne, krachtige en efficiënte BlueHDi-dieselmotoren, zoals de 2.0 BlueHDi 150 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot Traveller Business hebt gemaakt, kunt u de motor en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Noir Onyx, Bleu Impérial, Blanc Banquise of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.