Partner Tepee

/image/53/4/peugeot_par_2015_150_fr.27534.jpg

PEUGEOT Partner Tepee

Vanaf 16.525 BTW incl.*

Bekijk 2 reviews

PARTNER TEPEE

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee onderging enkele ingrijpende wijzigingen, zowel stilistisch als technologisch. Ontdek de nieuwe moderne en geconnecteerde uitrusting en verhoog uw mobiliteit met diverse zuinige motoren.

STEVIGHEID

/image/50/8/peugeot_par_2015_151_fr.27508.jpg

De nieuwe Partner Tepee oogt robuuster en moderner dan ooit!
Het front is volledig hertekend: de verticaler geplaatste grille met PEUGEOT-leeuw in het midden domineert de strakke voorbumper. Ook de blik is expressiever: de koplampen zijn mooi geïntegreerd en de LED-dagrijlichteni zijn ondergebracht in aparte units.
De Partner Tepee sluit op die manier aan bij de nieuwe vormtaal van het merk, in alle elegantie.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

/image/53/2/peugeot_par_2015_394_fr.27532.jpg

De nieuwe Partner Tepee beschikt over technologie van de allernieuwste generatie: MirrorScreeni om het scherm van een smartphone te dupliceren op het nieuwe 7’’ multimedia touchscreen, Active City Brakei, achteruitrijcamerai, parkeersensoren vooraani en Grip Control®i.

De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijgenot bij een nog lager verbruik en nog lagere CO2-uitstoot.

FLEXIBILITEIT

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is veelzijdiger dan ooit met zijn grote achterklep en apart openende achterruiti, Zenith-daki en 5i of 7izitplaatsen met 3 aparte en uitneembare zetels op de 2e en 3e rij.

ONTDEK OOK DE PARTNER TEPEE ELECTRIC

/image/83/1/peugeot-par-2017-034-fr.241831.jpg

De Partner Tepee Electric is uitgerust met een elektromotor die uitstekende prestaties neerzet. Het stille interieur van de Partner Tepee Electric maakt ritten minder vermoeiend en is aangenamer voor de inzittenden om met elkaar te praten.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw Partner?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.