SUV 3008

Peugeot 3008

SUV PEUGEOT 3008

Vanaf 25.420 BTW incl.*

Vanaf 22.231 BTW excl.*

119g i

5.2l i

Bekijk 3 reviews

VOORBEELDIG WEGGEDRAG

/image/84/9/peugeot-3008-2016-156-fr.img.71294.80849.jpg

Met zijn grotere grondspeling en hoge rijpositie paart de SUV Peugeot 3008 een opmerkelijke wegligging aan een precieze besturing. Dit geeft een gevoel van soepelheid en veiligheid dat verslavend werkt!

De SUV PEUGEOT 3008 GT behaalde 5 sterren in de Euro NCAP-test 2016, de hoogst mogelijke score.
Vanaf 2016 kent Euro NCAP twee scores toe per model:
- een veiligheidsscore voor het standaardmodel met standaard veiligheidsuitrusting;
- een tweede score voor hetzelfde model met optionele veiligheidsuitrusting.

VISIOPARK 2

i echec de chargement du média

Het VisioPark 2 i systeem toont de nabije omgeving rond het voertuig op het touchscreen met behulp van camera’s. Bij het manoeuvreren wordt in real time een bovenaanzicht van het voertuig en de omgeving gevormd.
Zo krijgt u een zicht van 360° rond de wagen en op eventuele obstakels in de buurt.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i echec de chargement du média

Dit is een automatisch noodremsysteem met crashdetectie van de nieuwe generatie. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Indien de bestuurder niet of onvoldoende hard remt, voert het systeem automatisch een noodstop uit. Zo helpt Active Safety Brakei een aanrijding voorkomen of beperken door de snelheid te verminderen.      

ADAPTIEVE CRUISE CONTROL MET STOPFUNCTIE

i echec de chargement du média

Dit systeemi maakt gebruik van een radar om voorliggers te detecteren en houdt automatisch de vooraf ingestelde veiligheidsafstand aan door automatisch te remmen of gas te geven. Indien nodig werkt het systeem tot de volledige stilstand van de wagen.

Deze functie is activeerbaar vanaf 30 km/u en is beschikbaar tot 180 km/u.

ALLES ONDER CONTROLE

De SUV Peugeot 3008 voelt zich niet alleen thuis in de stad, ook buiten de gebaande wegen presteert hij optimaal met Advanced Grip Control.i Met de draaiknop op de middenconsole stemt u de grip meteen af op de meest uiteenlopende rijomstandigheden: sneeuw, modder of zand. Op steile hellingen regelt de slimme Hill Assist Descent Control automatisch de rijsnelheid in functie van de hellingsgraad en helpt die ook bij het wegrijden zonder dat het gas- of rempedaal moet worden bediend.

PERMANENT GECONNECTEERD

/image/85/0/peugeot-3008-2016-235-fr.img.80850.jpg
/image/84/8/peugeot-3008-2016-895-fr.img.80848.jpg

De functie Mirror Screeni “projecteert” Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto* compatibele apps vanop een smartphone op het touchscreen. Bovendien wordt de smartphone draadloos opgeladeni.

*ALLEEN GECERTIFICEERDE MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM  OF  ANDROID AUTO  APPS (BESCHIKBAAR VANAF EIND 2016) WERKEN STILSTAAND OF AL RIJDEND NAARGELANG HET GEVAL. SOMMIGE FUNCTIES VAN DEZE APPS ZIJN AL RIJDEND EVENWEL GEBLOKKEERD. SOMMIGE CONTENT DIE GRATIS BESCHIKBAAR IS OP UW SMARTPHONE VEREIST EEN GECERTIFICEERDE MIRRORLINK® APPLE CARPLAYTM  OF ANDROID AUTO TEGEN BETALING. DE MIRROR SCREEN FUNCTIE WERKT VIA MIRRORLINK® TECHNOLOGIE (VOOR ANDROID, BLACKBERRY EN WINDOWS TELEFOONS DIE COMPATIBEL ZIJN MET MIRRORLINK®), VIA APPLE CARPLAYTM  (VOOR IOS TELEFOONS) OF VIA ANDROID AUTO (VOOR ANDROID TELEFOONS) EN EEN ABONNEMENT MET INTERNETVERBINDING. MEER INFORMATIE VINDT U OP HTTP://WWW.PEUGEOT.BE/NL/SERVICES-EN ACCESSOIRES/GECONNECTEERDE-SERVICES/MIRROR-SCREEN.HTML

HI-FI PREMIUM FOCAL®

/image/84/5/peugeot_3008_galerie-7-1.68614.68614.80845.jpg

Rij in alle comfort en luister ondertussen naar uw favoriete muziek via het Hi-Fi Premium FOCALi audiosysteem. Dit systeem omvat 10 luidsprekers met exclusieve FOCAL® technologie die garant staat voor een zuivere en gedetailleerde geluidsweergave.  De SUV PEUGEOT 3008 is de eerste seriewagen ter wereld die is uitgerust met FOCAL® audiotechnologie! Aan boord van de Peugeot 3008 ervaart u zo de essentie en de spirit van het Franse FOCAL® dat kan bogen op 35 jaar knowhow en ervaring inzake HiFi-luidsprekers.