NIEUWE PEUGEOT 508 VOOR PROFESSIONALS

/image/37/9/new-peugeot-508-pro.409379.jpg

PEUGEOT 508

NIEUWE PEUGEOT 508 VOOR PROFESSIONALS

Stap in de nieuwe PEUGEOT 508, een hoogtechnologische luxeberline met gedurfd design die optimaal inspeelt op de noden van veeleisende professionals. Ontdek ook de specifieke diensten en aanbiedingen.

DESIGN & KWALITEIT

/image/36/7/peugeot-508-2202styp-101.409367.jpg

MODERNE EN RADICALE BERLINE

De nieuwe PEUGEOT 508 oogt uitgesproken modern en is een toonbeeld van sportieve elegantie, met zijn laag en dynamisch profiel, agressief front, gesculpteerde lijnen en nieuwe lichtsignatuur, stuk voor stuk gewaagde en innovatieve details die bijdragen tot het imago van uw onderneming.

KWALITEITSVOL ONTWERP

Onze ervaren ontwerpers hebben gestreefd naar een compromisloze vormgeving en kwaliteit: evenwichtige verhoudingen, frameloze deuren en een onberispelijke afwerking tot in het kleinste detail.

VISIONAIRE COCKPIT

/image/37/0/peugeot-508-2202styp-301.409370.jpg

RIJ IN DE WEERGALOZE PEUGEOT i-COCKPIT®

Met een compact en handzaam stuur, configureerbaar head-up instrumentarium met alle nuttige info in het gezichtsveld van de bestuurder en een capacitief 10’’ HD touchscreeni dat intuïtief toegang biedt tot alle comfortfuncties staat de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® garant voor weergaloze rijsensaties.

Het interieur laat de inzittenden genieten van elk moment aan boord, zowel tijdens korte als lange ritten, met ultracomfortabele en masserende AGRi zetelsi en premium FOCAL® audiosysteemi dat uitmunt door een gedetailleerde geluidsweergave.

TECHNOLOGIEËN EN RIJHULPSYSTEMEN

/image/36/9/peugeot-508-2202styp-303.409369.jpg

LAAT U BEGELEIDEN VOOR VEILIGER RIJDEN

Laat u begeleiden door de meest geavanceerde technologie van de premium berline PEUGEOT 508, zoals Night Visioni die voetgangers en dieren zichtbaar maakt in het donker en diverse rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol met Stop & Goi functie gekoppeld aan rijstrookassistentiei.
Om u het leven als professional een stuk makkelijker te maken, is de nieuwe PEUGEOT 508 ook uitgerust met een draadloze inductielader voor smartphonesi, een digitale radioi en een capacitief 10" HD touchscreeni voor de geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning en toegang tot diverse geconnecteerde diensten van TomTom®i.

WEGLIGGING & EFFICIËNTIE

/image/36/8/peugeot-508-2202styp-105.409368.jpg

WEGLIGGING & EFFICIËNTIE

Herontdek rijplezier. De nieuwe premium berline PEUGEOT 508 blinkt uit door zijn messcherpe handling, aangename besturing en voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophangingi.
Met een PureTech of BlueHDi motor gekoppeld aan een 8-trapsautomaat EAT8i combineert de PEUGEOT 508 superieure prestaties aan een lage CO2-uitstoot.

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

/image/37/2/-01-2x-si-ges-agr.409372.jpg

ULTRACOMFORTABELE ZETELS 

Voor maximaal comfort in alle rijomstandigheden is de nieuwe PEUGEOT 508 uitgerust met voorzetels met het AGRi label dat garant staat voor optimale ergonomie en afstelmogelijkheden (lengte en helling zitkussen en lendensteun).

Voor nog meer comfort kan u ook opteren voor elektrisch verstelbare zetels met geheugen, verwarming en meerpuntsmassagei door acht pneumatische kussens.

/image/37/3/-01-2x-semi-autonome.409373.jpg

OP NAAR AUTONOOM RIJDEN 

Dankzij een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit kan de adaptatieve cruisecontrol met Stop & Go-functiei de snelheid automatisch afstemmen op die van de voorligger zodat de tussenafstand constant blijft. Dit systeem is gekoppeld aan de rijstrookassistenti die de bestuurder helpt in de gekozen rijstrook te blijven en zo semi-autonoom te rijden.

/image/37/7/-dsc2190-bis.409377.jpg

DRAADLOOS SMARTPHONES OPLADEN

Om uw mobiele communicatie te verzekeren, beschikt de PEUGEOT 508 over een draadloos laadstationi voor uw smartphone of andere toestellen die compatibel zijn met de norm Qi. Dit verlichte laadstation bevindt zich onder de middenconsole binnen handbereik van zowel bestuurder als passagier en is tevens voorzien van USB-aansluitingen en een kabeldoorvoer naar het opbergvak met 12V-stopcontact.

/image/37/6/-dsc2215-allum-bis.409376.jpg

SAFETY PLUS PACK

Het SAFETY PLUS PACKi bestaat uit de meest geavanceerde Peugeot-rijhulpsystemen die de rijveiligheid nog verhogen: Active Safety Brake met Distance Alert, actieve rijstrookassistentie, actieve dodehoekbewaking, bestuurdersalarm, automatische grootlichten, snelheidsbordherkenning en -vermelding en verkeersbordherkenning.

/image/37/5/img-9120.409375.jpg

FULL PARK ASSIST

De FULL PARK ASSISTi technologie biedt de mogelijkheid om volautomatisch al dan niet schuin in te parkeren. Deze functie wordt ingeschakeld vanaf de schakelpook, waarbij het systeem oordeelt of de parkeerplaats voldoende groot is en vervolgens automatisch het gas en de remmen bedient. Hiermee kan ook makkelijk worden weggereden uit een parkeerplaats.

/image/37/4/-01-2x-feux-full-led.409374.jpg

PEUGEOT FULL LED TECHNOLOGY

De nieuwe lichtsignatuur van het Merk staat garant voor een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts, en bestaat uit Full LED koplampen met automatische positieregelingi, LED-richtingaanwijzers vooraan en statische bochtenverlichting alsook adaptieve 3D Full LED-koplampen waarvan de lichtintensiteit automatisch wordt afgestemd op de lichtomstandigheden voor een optimale zichtbaarheid.

TOTALE GEBRUIKSKOST (TCO)

/image/37/1/peugeot-508-2202styp-106.409371.jpg

DE PREMIUM BERLINE VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT 508 valt niet alleen op door zijn radicaal en gedurfd design, hij is ook specifiek afgestemd op de noden van professionals, met name wat betreft gebruikskost (TCO – Total Cost of Ownership).
Peugeot heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de nieuwe PEUGEOT 508 te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud.
Ook de uitrusting, materialen en motoren zijn streng geselecteerd om de onderhoud- en brandstofkosten te minimaliseren.
De nieuwe PEUGEOT 508 is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde technologie van het Merk om de bestuurder zoveel mogelijk bij te staan onderweg.

DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

/image/37/8/-b4a6840.409378.jpg

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek onze langetermijnhuurformule Free2Move Lease en bijbehorende diensten (met name fleet management), alsook onze andere financieringsformules, verzekeringscontracten, garanties en pechverhelping 7 dagen op 7 en 24 uren op 24, zonder onze naverkoopdiensten voor bedrijfsvoertuigen te vergeten.

Al onze medewerkers staan in voor uw voorkeursbehandeling en mobiliteitsgarantie in alle omstandigheden, ongeacht uw bedrijfsactiviteit en de grootte van uw onderneming en wagenpark.