COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot Expert Combi

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot Expert Combi? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige combi kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot Expert Combi: een combi voor al uw vervoerswensen. De nieuwe Peugeot Expert Combi heeft alles in zich om u en uw passagiers veilig en comfortabel te vervoeren. Dankzij de moderne, krachtige en efficiënte motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier. Leverbaar in de uitvoeringen Compact, Standard en Long. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot Expert Combi Compact, Peugeot Expert Combi Standard, Peugeot Expert Combi Long.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en levert deze auto met moderne, krachtige en efficiënte motoren, zoals de 1.6 BlueHDi 95-dieselmotor in combinatie met een handgeschakelde 5-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot Expert Combi hebt gemaakt, kunt u de motor en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Noir Onyx, Blanc Banquise, Gris Aluminium of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.