Peugeot 308 GTi

308 GTi by PEUGEOT SPORT

Vanaf 34.453 BTW incl.*

Vanaf 32.174 BTW excl.*

148g i

6.5l i

Met de PEUGEOT i-Cockpit®, het Driver sport Pack, een uitschakelbaar ESP, uitgekiende connectiviteit en rijhulpsystemen staat de 308 GTi by PEUGEOT SPORT garant voor een dynamische rijervaring, in alle veiligheid.

PEUGEOT i-COCKPIT®, RIJDEN HERUITGEVONDEN

/image/42/8/peugeot-308gti-2017-449-fr.304428.jpg

UW INSTINCT OP SCHERP

Stap in een uitzonderlijke auto. De unieke PEUGEOT i-Cockpit® van de 308 GTi by PEUGEOT SPORT daagt u uit met het thema Red Line. Achter het stuur met geïntegreerde bedieningselementen laat u zich gewoon leiden door uw zintuigen: het capacitieve touchscreen en hoog geplaatst instrumentarium staan garant voor een bijzondere rijervaring.
Deze rijervaring wordt nog versterkt door het Driver Sport Pack en uitschakelbare ESP en het krachtige hifi-geluid van het Pack Hi-Fi Denoni.

/image/42/7/peugeot-308gti-2015-147-fr.304427.jpg

INTENSE ERVARING

Het Driver Sport Pack versterkt de sportieve sfeer aan boord: met een druk op de toets SPORT op de middenconsole wordt de instrumentenverlichting rood in plaats van wit, verschijnt extra info op het centrale display (vermogen, koppel, turbolaaddruk, dwars- en langsversnelling), klinkt de motor nog sportiever (via het audiosysteem) en versnelt de gasrespons.

CONNECTIVITEIT

/image/42/6/peugeot-308gti-0905js-421.304426.jpg

In de 100% digitale wereld van de PEUGEOT i-Cockpit® is er aan connectiviteit allerminst gebrek.

Laat u in real time leiden door de 3D navigatie met capacitief touchscreen en blijf altijd en overal geconnecteerd met de functie Mirror Screen Triple Playi.

ZINNENSTRELEND

De nieuwe PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT voelt zich even goed thuis op autosnelwegen als in de stad en laat niets aan het toeval over met tal van rijhulpsystemeni die gevaar detecteren en helpen bij het parkeren.

  • Pack Safety: actieve rijstrookassistentie, bestuurdersalarm, automatische koplampen, verkeersbordherkenning en snelheidsbegrenzing.
  • Pack Side Security: Park Assist (actief parkeerhulpsysteem), actieve dodehoekbewakingi en VisioPark 1.

VERKEERSBORDHERKENNING EN SNELHEIDSBEGRENZING

i echec de chargement du média

De multifunctionele camerai herkent verkeersborden met snelheidsbeperkingen en informeert de bestuurder hierover op het instrumentenbord. De geregistreerde snelheid kan worden opgeslagen in de cruisecontrol of snelheidsbegrenzer wanneer die is geactiveerd.

ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENTIE

i echec de chargement du média

Dit systeemi detecteert onvrijwillige overschrijding van een volle of onderbroken witte lijn zonder gebruik van de richtingaanwijzers. Het audiovisuele alarm bewijst ook zijn nut wanneer de bestuurder wat slaperig wordt of even minder geconcentreerd is. De actieve rijstrookbewaking voert ook stuurcorrecties uit: zodra het systeem oordeelt dat gedetecteerde wegmarkeringen onvrijwillig dreigen te worden overschreden, wordt lichtjes tegengestuurd om de wagen in de rijstrook te houden.

ACTIEVE DODEHOEKBEWAKING

i echec de chargement du média

Dankzij vier sensoren in de voor- en achterbumper van uw 308 GTi by PEUGEOT SPORT waarschuwt de dodehoekbewakingi de bestuurder tijdens het rijden wanneer er zich een voertuig in de dode hoek links of rechts bevindt. Er gaat dan een verklikkerlichtje branden in één van de zijspiegels of op het instrumentenbord.
Het systeem wordt geactiveerdi samen met het waarschuwingslampje in de zijspiegel en voert een stuurcorrectie uit wanneer de wegmarkering wordt overschreden met ingeschakelde richtingaanwijzer om zo een ongeval te helpen voorkomen.