CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Configureer uw sportieve Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige hot hatchback kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: een sportieveling pur sang. Met zijn design, uitrusting en exclusieve motor staat hij garant voor nieuwe rijsensaties, die van de ultieme hot hatchback: de 308 GTi by Peugeot Sport. Start de configuratie van uw auto en kies de uitvoering Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en levert de 308 GTi by Peugeot Sport met een moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotor, de 1.6l PureTech 263 in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Voor extra comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Perla Nera zwart, Magnetic blauw, Nacré wit of voor een van de andere kleuren?). Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.