TECHNOLOGIE

Peugeot Traveller

PEUGEOT Traveller

Vanaf 29.659 BTW incl.*

Vanaf 29.711 BTW excl.*

127g i

4.8l i

De innovatieve uitrusting van de nieuwe combispace PEUGEOT Traveller draagt bij tot een serene rijervaring.

RIJ SEREEN EN GECONNECTEERD

/image/20/5/peugeot_traveller_galerie-12-2.129205.jpg
/image/20/6/peugeot_traveller_galerie-26-2.129206.jpg

Maak u het leven als bestuurder makkelijk met de nieuwste geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning. Inclusief geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici.
Het geïntegreerde 7” displayi is ook uitgerust met de functie Mirror Screeni die Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto* compatibele apps vanop een smartphone op het scherm “projecteert”.

*Alleen gecertifieerde MirrorLink®, Apple CarPlayTM of Android Auto apps werken stilstaand of rijdend naargelang het geval. Sommige functies zijn evenwel niet al rijdend beschikbaar. Sommige content die gratis beschikbaar is op uw smartphone vereist een gecertifieerde MirrorLink®, Apple CarPlayTM  of Android Auto app tegen betaling. De Mirror Screen functie werkt via MirrorLink® technologie voor telefoons met besturingssysteem van Androïd, RIM en Windows Phone die compatibel zijn met MirrorLink® en via Apple CarPlayTM voor telefoons met iOs en Android Auto voor telefoons met Androïd en een abonnement met internetverbinding. Deze technologie wordt geleidelijk geïntroduceerd op nieuwe smartphones.

HEAD-UP DISPLAY

/image/20/8/peugeot_traveller_galerie-19-2.129208.jpg

Op een uitschuifbaar paneel in het gezichtsveld van de bestuurder wordt belangrijke informatie in kleur geprojecteerd: snelheid, info van cruisecontrol of snelheidsbegrenzer, tijd tussen voertuigen...i

NIEUW MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

/image/20/4/peugeot_traveller_galerie-3-2.129204.jpg

De combispace PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire platform EMP2i, een garantie voor superieure kwaliteit. Profiteer van ongeziene verbruikscijfers in dit segment, subliem rijcomfort en maximaal comfort voor uw passagiers.
De variabele schokdemping staat garant voor maximaal rijcomfort, zelfs met 8 personen en bagage aan boord.

LICHTSIGNATUUR

/image/20/7/peugeot_traveller_galerie-20-2.129207.jpg
/image/20/9/peugeot-travel-2016-205-fr.img.129209.jpg

Een LED-lichtsignatuuri en fraai geïntegreerde Xenon-koplampeni accentueren de styling van de combispace PEUGEOT Traveller.