CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

PEUGEOT TRAVELLER

Vanaf 29.602 BTW incl.*

Vanaf 29.835 BTW excl.*

128g i

4.8l i

De mening van onze klanten

Lees 1 reviews

De innovatieve uitrusting van de nieuwe combispace PEUGEOT Traveller draagt bij tot een serene rijervaring.

RIJ SEREEN EN GECONNECTEERD

/image/20/5/peugeot_traveller_galerie-12-2.129205.jpg
/image/20/6/peugeot_traveller_galerie-26-2.129206.jpg

Maak u het leven als bestuurder makkelijk met de nieuwste geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning. Inclusief geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici.
Het geïntegreerde 7” displayi is ook uitgerust met de functie Mirror Screeni die Apple CarPlayTM compatibele apps vanop een smartphone op het scherm “projecteert”.

*Alleen gecertifieerde Apple CarPlayTM apps werken stilstaand of rijdend naargelang het geval. Sommige functies zijn evenwel niet al rijdend beschikbaar. Sommige content die gratis beschikbaar is op uw smartphone vereist een gecertifieerde Apple CarPlayTM  app tegen betaling. De Mirror Screen functie werkt via Apple CarPlayTM voor telefoons met iOs. Deze technologie wordt geleidelijk geïntroduceerd op nieuwe smartphones.

HEAD-UP DISPLAY

/image/20/8/peugeot_traveller_galerie-19-2.129208.jpg

Op een uitschuifbaar paneel in het gezichtsveld van de bestuurder wordt belangrijke informatie in kleur geprojecteerd: snelheid, info van cruisecontrol of snelheidsbegrenzer, tijd tussen voertuigen...i

NIEUW MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

/image/20/4/peugeot_traveller_galerie-3-2.129204.jpg

De combispace PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire platform EMP2i, een garantie voor superieure kwaliteit. Profiteer van ongeziene verbruikscijfers in dit segment, subliem rijcomfort en maximaal comfort voor uw passagiers.
De variabele schokdemping staat garant voor maximaal rijcomfort, zelfs met 8 personen en bagage aan boord.

LICHTSIGNATUUR

/image/20/7/peugeot_traveller_galerie-20-2.129207.jpg
/image/20/9/peugeot-travel-2016-205-fr.img.129209.jpg

Een LED-lichtsignatuuri en fraai geïntegreerde Xenon-koplampeni accentueren de styling van de combispace PEUGEOT Traveller. 

Brandsofverbruik en CO2-uitstoot

Waarde WLTP(1) Waarden : Brandstofverbruik van 6,1 tot 8 (gecombineerd) WLTP (I/100 km) – CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP : van 157 tot 208 (g/km)

WLTP (1)

De vermelde waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de WLTP-homologatie (EU-verordening 2017/948). Sinds 1 september 2018 worden nieuwe wagens goedgekeurd op basis van de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure om het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot te meten. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testvoorwaarden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen variëren naargelang specifieke uitrusting, opties en type remmen. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.

Waarde NEDC(²) Waarden : Brandstofverbruik van 6,1 tot 8 (gecombineerd cyclus) NEDC (I/100 km) – CO2-uitstoot (gecombineerd) NEDC : van 157 tot 208 (g/km)

NEDC (2)

De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot worden gemeten volgens een nieuwe WLTP-regelgeving (EU-verordening 2017/948) waarna de waarden worden omgezet naar de NEDC-cyclus om ze te vergelijken met andere voertuigen. Neem contact op met uw verkooppunt voor bijkomende informatie. De waarden houden geen rekening met de gebruiksomstandigheden, de rijstijl, de uitrusting of de opties en kunnen variëren naargelang de gebruikte banden. Op de website energievreters is een gids voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot met gegevens voor alle nieuwe personenwagens beschikbaar: www.schoneauto.be.