TECHNISCHE INFORMATIE

Peugeot Traveller

PEUGEOT Traveller

Vanaf 29.479 BTW incl.*

Vanaf 24.363 BTW excl.*

127g i

4.8l i

AFWERKINGEN

MOTOREN

OPBERGVAKKEN EN STOPCONTACTEN

De combispace PEUGEOT Traveller is uitgerust met tal van open of gesloten opbergvakken (tot 49 l inhoud) verspreid over het hele interieur en 12V-stopcontacten op alle zitplaatsen.

BlueHDi MOTOREN

/image/22/1/peugeot_traveller_galerie-4-2.129221.jpg

De combispace PEUGEOT Traveller is leverbaar met diverse BlueHDi Euro 6 dieselmotoren met vermogens van 95 tot 180 pk. 

Roetfilter en SCR

BlueHDi-technologie optimaliseert het verbruiki dankzij SCRi en FAPi.

Door SCR voor de roetfilter te plaatsen, kan:
- de NOx (stikstofoxide) tot 90% worden gereduceerd;
- de roetuitstoot met 99,9% worden gereduceerd in aantal;
- de CO₂-uitstoot en het verbruik worden beperkt (tot -4% vergeleken met Euro 5-motoren);
- het systeem sneller worden geactiveerd na een koudstart.

Brandsofverbruik en CO2-uitstoot

WLTP (1)

De vermelde waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de WLTP-homologatie (EU-verordening 2017/948). Sinds 1 september 2018 worden nieuwe wagens goedgekeurd op basis van de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure om het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot te meten. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testvoorwaarden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen variëren naargelang specifieke uitrusting, opties en type remmen. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.

NEDC (2)

De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot worden gemeten volgens een nieuwe WLTP-regelgeving (EU-verordening 2017/948) waarna de waarden worden omgezet naar de NEDC-cyclus om ze te vergelijken met andere voertuigen. Neem contact op met uw verkooppunt voor bijkomende informatie. De waarden houden geen rekening met de gebruiksomstandigheden, de rijstijl, de uitrusting of de opties en kunnen variëren naargelang de gebruikte banden. Op de website energievreters is een gids voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot met gegevens voor alle nieuwe personenwagens beschikbaar: www.schoneauto.be.