INTERIEUR DESIGN

Het interieur van de iOn is volledig afgestemd op een gevoel van welbehagen en ruimte.

BESTUURDERSPLAATS

De bestuurdersplaats vertoont een aantal specifieke kenmerken van een elektrische auto, zoals een acculadingsindicator en een verbruiks-/energieproductiemeter die in real time het verbruiks- of energierecuperatieniveau aangeeft. Deze indicatoren geven geleidelijk aan dat de accu moet worden opgeladen vanaf 2 streepjes (restlading van ongeveer 15%).

Naast de gebruikelijke info geeft de boordcomputer ook het resterende rijbereik aan op basis van de rijomstandigheden van de laatste kilometers, om het de bestuurder zo makkelijk mogelijk te maken.

/image/32/8/peugeot-ion-habitabilite-286x310.27328.jpg

BINNENRUIMTE

De compacte Peugeot iOn biedt verrassend veel binnenruimte. Zijn wielbasis van 2,55 m en hoge constructie laten 4 volwassenen comfortabel meerijden.

De bestuurderszetel is in hoogte verstelbaar en de rugleuningen van de twee individuele achterzetels zijn apart verstelbaar.

/image/32/9/peugeot-ion-confort_a_bord-286x310.27329.jpg

RIJCOMFORT

De iOn beschikt als moderne en praktische stadsauto over een complete standaarduitrusting.

Boordcomputer, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bediende zijruiten voor en achter, dagrijlichten, 2 uitschuifbare bekerhouders en een 12V-stopcontact zorgen voor het nodige comfort.

/image/33/0/peugeot-ion-coffre-286x310.27330.jpg

BAGAGERUIMTE

De achterzetels kunnen apart worden neergeklapt om de bagageruimte te vergroten.

AKOESTISCH COMFORT

/image/33/1/peugeot-ion-confort_acoustique-960x460.27331.jpg

De iOn biedt een heel nieuwe, rustgevende rijervaring door de stille werkingi met minimale trillingen. In de iOn hoort men dan ook alleen maar rijgeluid en windgeruis, ideaal voor stadsverkeer.

KIT KOUDE

De iOn is leverbaar met verwarmbare zijspiegelsi, bestuurderszetelverwarmingi en een radiatorschermi om de winterkou nog beter te kunnen trotseren.

VOLAUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

/image/30/0/peugeot-ion-air_conditionne_automatique-full.27300.jpg

De iOn beschikt over elektrische airco met volautomatische regeling van luchtdebiet en luchtstroom.

INTERIEUR DESIGN

Navigeer door het interieur