Configureer uw elektrische Peugeot iOn

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot iOn? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige elektrische stadsauto kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot iOn: een auto die voordelig in het gebruik is dankzij de 100% elektrische aandrijving en geen schadelijke stoffen en CO2 uitstoot tijdens het rijden. Deze bijzonder handzame compacte elektrische auto draagt het milieu een warm hart toe. Stel uw toekomstige elektrische stadsauto naar uw wensen samen door de in één uitvoering leverbare Peugeot iOn te configureren.

Peugeot voorziet de iOn van een elektromotor met een koppel van 180 Nm en een maximaal vermogen van 49 kW, goed voor een topsnelheid van 130 km/u. U kunt de tractiebatterij van de auto gemakkelijk opladen (tot 80% van de capaciteit in 30 minuten, via een laadpaal) en genieten van het comfort van de uitgebreide standaarduitrusting. 

Kies in de configurator de carrosseriekleur (gaat u voor White Pearl, Electric Blue, Sterling Grey, Noir Perlé, Rouge Azuki of een van de andere kleuren?) om deze stadsauto volledig aan uw eigen smaak aan te passen!