EXTERIEUR DESIGN

De Peugeot 508 valt op door zijn uitgepuurde, statige en dynamische looks.

KARAKTERVOL DESIGN

i echec de chargement du média

De nieuwe Peugeot 508 is met zijn dynamische, strakke en toch vloeiende belijning de reïncarnatie van een rasechte reiswagen.
Het eigentijdse design wordt getypeerd door een verticaler geplaatst radiatorrooster met de Peugeot-leeuw in het midden en een horizontalere motorkap. De lichtsignatuur wordt geaccentueerd door Full Led-technologiei.

PRIEMENDE BLIK

i echec de chargement du média

Het front is volledig hertekend om stoerder en karaktervoller te ogen en wordt gekenmerkt door een lichtsignatuur met Full Led-technologiei voor een expressievere blik...

Een duidelijk herkenbaar stijlkenmerk!

TYPERENDE STYLING

/image/76/5/peugeot_508_2014_207_fr_img2.26765.jpg
/image/76/7/peugeot_508_2014_123_fr_img.26767.jpg

Ook de achtersteven van de Peugeot 508 is hertekend. De stoere maar elegante achterbumper accentueert de styling en biedt meer bescherming tegelijkertijd.
De achterlichten in de vorm van drie strepen accentueren de katachtige looks. De matrode afwerking van deze strepen accentueert het technologische karakter van de 508.

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

/image/76/2/la_nouvelle_peugeot_5089.26762.jpg

Aan het stuur van de nieuwe Peugeot 508 worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Een geperfectioneerd onderstel in combinatie met efficiënte BlueHDi-, Hybrid4- of benzinemotoren van de laatste generatie resulteert in een karaktervol rijgedrag.

De Peugeot 508 GT staat garant voor een uitzonderlijke rijervaring dankzij de royale standaarduitrusting. De verfijnde styling verraadt een uitzonderlijke architectuur. De achterbumper met dubbele chromen uitlaat en specifieke velgen accentueren het nobele karakter. De voorwielophanging met dubbele driehoeken bezorgt de GT-versie een onberispelijke wegligging en stuurprecisie.