COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer uw nieuwe Peugeot 508

U hebt gekozen voor de Peugeot 508: welkom in de nieuwe dimensie van de luxeberline van Peugeot. Door zijn onderscheidende design en hightech voorzieningen is het een bijzonder karaktervolle auto. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 508 Active, Peugeot 508 Allure, Peugeot 508 GT Line, Peugeot 508 GT.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de PureTech 180 S&S EAT8 en de 1.5 BlueHDi 130 S&S, in combinatie met een 6-versnellingsvbak of een EAT8 automaat. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 508 hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken.

Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Gris Artense, Bleu Celebes, Rouge Ultimate of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.