CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Configureer uw compacte Peugeot 208 5-deurs

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot 208 5-deurs? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige compacte hatchback kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot 208 5-deurs: het design van deze compacte hatchback is karaktervoller, sportiever en geraffineerder dan ooit. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 208 Like, Peugeot 208 Active, Peugeot 208 Signature, Peugeot 208 Allure, Peugeot 208 Tech Edition, Peugeot 208 GT Line.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 68 of 82 MAN5, 1,2 PureTech 110 MAN6 of EAT6 en de 1,5 BlueHDi 100 MAN6. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 208 5-deurs hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Perla Nera zwart, Platinium grijs, Dark Blue of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.