Configureer uw Peugeot 108 5-deurs

Configureer uw Peugeot 108 5-deurs

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot 108 5-deurs? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige stadsauto kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot 108 5-deurs: een auto met een chic en elegant design. Een verfrissende en originele stadsauto. Met zijn connectiviteitsmogelijkheden beleeft u autorijden op een geheel nieuwe manier. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 108 Access, Peugeot 108 Active, Peugeot 108 Style, Peugeot 108 Allure, Peugeot 108 GT Line.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en levert de 108 5-deurs met de moderne, pittige en efficiënte 1.0 VTi 72-benzinemotor. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van automatisch schakelen.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 108 5-deurs hebt gemaakt, kunt u de versnellingsbak kiezen die het best aansluit bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Caldera zwart, Scarlett rood, Lipizan wit of voor een van de andere kleuren?). Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.