CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

TRAVELLER BUSINESS

Peugeot Traveller Business
Peugeot Traveller Business

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

De mening van onze klanten

Lees 1 reviews

TRAVELLER BUSINESS

Met een massa ruimte en comfort voor bestuurder én passagiers nodigt de PEUGEOT Traveller Business uit tot reizen in alle luxe.

PASSAGIERSCOMFORT

/image/32/3/peugeot_traveller_gallery-5.133323.jpg
/image/32/5/peugeot_traveller_gallery-9.133325.jpg

Aan boord van de PEUGEOT Traveller rijden u en uw klanten steeds in alle sereniteit.
De PEUGEOT Traveller is verkrijgbaar met 3 lengtes en 2 uitrustingsniveaus: Business en Business VIP.

Het interieur van de PEUGEOT Traveller biedt de passagiers maximaal comfort. Diverse configuraties met 5 tot 9 plaatseni en de VIP salonconfiguratie (4 of 5 plaatsen tegenover elkaar)i spelen optimaal in op uw noden en die van uw klanten.
Een topklasse uitrusting draagt bij tot de interieursfeer en het welzijn van de passagiers.
Voor nog meer comfort werkt de airco met drie zones en zachte spreidingi terwijl het glazen dak in twee delen is voorzien van aparte zonneschermen met sfeerverlichtingi.

RIJ SEREEN EN GECONNECTEERD

Naast een head-up displayi en diverse rijhulpsystemeni introduceert de PEUGEOT Traveller ook een nieuwe generatie van geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenningi. Inclusief tal van geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Traffici.

MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN

De PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire platform EMP2i, een garantie voor comfort, kwaliteit en efficiëntie. Dit platform biedt nog meer binnenruimte en het rijcomfort waarvoor PEUGEOT bekend staat.
BlueHDi-motoren van 95 tot 180pk- en de EAT6i automaat staan garant voor aangenaam rijden bij een verbruik en uitstoot die tot de laagste in dit segment kunnen worden gerekend.
Bovendien munt de PEUGEOT Traveller uit door competitieve gebruikskosten, met name dankzij het lage brandstofverbruik en een onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar naargelang de motorisatiei.

FOTO'S & VIDEO'S

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw Traveller?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.