PEUGEOT RIFTER

De PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair en nodigt uit tot een unieke levenswijze.

SALONCONDITIES

DE NODIGE ELEGANTIE VOOR EEN UNIEKE STYLING

/image/79/9/peugeot-rifter-2018-128-fr.435799.jpg

STIJLVOL IN DE STAD EN OUTDOOR

Compromisloos design. De elegante, robuuste, wendbare en krachtige ludospace PEUGEOT Rifter is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid oogt hij als een terreinwageni. Zijn koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

/image/81/0/peugeot-rifter-2018-084-fr.435810.jpg

TYPISCHE PEUGEOT-STYLING

Fiere uiting van een grote traditie. Met zijn karakteristieke front in de stijl van de meest recente PEUGEOT-modellen en emblematische achterlichten profileert de PEUGEOT Rifter zich als een nieuw merkicoon. Deze geavanceerde ludospace is ook verkrijgbaar als GT Line die stijl aan elegantie koppelt.

KLAAR VOOR DE ACTIE

PEUGEOT i-COCKPIT® NODIGT UIT TOT RIJDEN

Maak in de PEUGEOT i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentarium en groot 8" touchscreeni. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Controli staat garant voor een maximale controle en grip.

MOTOREN VOOR MEER BEWEGINGSVRIJHEID

Maak kennis met een unieke rijervaring. Met innovatieve diesel- en benzinemotoren gekoppeld aan een nieuwe 8-trapsautomaat EAT8, munt de ludospace PEUGEOT Rifter uit door superieure prestaties bij een bescheiden verbruik in de praktijk.

INTELLIGENTIE VOOR MEER GEMAK

UITGEKIENDE MODULARITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

De ludospace die niets te wensen overlaat. Apart openende achterruit, 5 of 7 zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterzetelsi met Magic Flati functie, Laadvolume van 775 tot 3.500 literi, Zénith® dak met tal van opbergvakken: met zijn uitgekiende modulariteit ontbreekt het in de PEUGEOT Rifter nooit aan ruimte die bovendien vlot en efficiënt kan worden benut.

/image/80/5/peugeot-rifter-1802styp030.435805.jpg

VLOT EN ONTSPANNEN RIJDEN

Stap in een innovatief interieur. Met geconnecteerde 3D navigatie, de Mirror Screeni functie, PEUGEOT Connect diensten en draadloos smartphone opladen door inductie is de PEUGEOT Rifter een toonbeeld van connectiviteit. Bovendien kan de bestuurder rekenen op de meest geavanceerde rijhulpsystemen.

PROFESSIONAL & ACCESSOIRES

PEUGEOT RIFTER PROFESSIONNEL

PROFESSIONAL

De PEUGEOT Rifter heeft een uitgesproken karakter. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair, het nodigt uit tot een unieke levenswijze en speelt in op de verwachtingen van professionals.

PEUGEOT RIFTER ACCESSOIRE

ACCESSOIRES

Peugeot verlegt de grenzen van het design door een uitgebreid gamma accessoires te ontwerpen en te ontwikkelen op maat van uw wagen.

FOTO'S & VIDEO'S

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK VAN JOUW RIFTER?

Om zijn klanten nog beter te informeren, geeft de Groep PSA voortaan onafhankelijke en gecertificeerde informatie over het verbruik in de praktijki.

*Aanbieding geldig van 1 tot en met 29 februari 2020 van 1.000 € voor 108, 208, SUV 2008, New 208, New e-208, New SUV 2008 en New SUV e-2008, van 2.000 € voor Rifter, 508, 508 SW, 508 HYBRID en 508 SW HYBRID en van 3.000 € voor 308, 308 SW, SUV 3008, SUV 3008 HYBRID, SUV 5008, Traveller en Expert Combi.

De aangegeven waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure op basis waarvan vanaf 1 september 2018 typegoedkeuring wordt verleend voor nieuwe voertuigen. Deze WLTP-procedure vervangt de vorige testprocedure, meer bepaald de Europese rijcyclus (NEDC). Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot gemeten volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die welke volgens de NEDC-procedure worden gemeten. De waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor verdere inlichtingen. Meer informatie op https://www.peugeot.be/nl/merk-en-technologie/wltp.html.