Partner Tepee Electric

partner_tepee_electric_homepage_showroom
partner_tepee_electric_homepage_showroom

PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

Nieuwe PEUGEOT Partner Tepee Electric: elektrisch rijden krijgt een nieuwe dimensie

100% ELEKTRISCHE BEWEGINGSVRIJHEID

/image/90/9/peugeot-partnerelectric-homepage-02.160982.160982.170909.jpg

BINNENRUIMTE EN MODULARITEIT TEN TOP

De nieuwe Partner Tepee Electric munt uit door zijn binnenruimte en modulariteit. Deze elektrische ludospace beschikt over 5 volwaardige zitplaatsen die de inzittenden maximaal comfort bieden. Achteraan kunnen de 3 aparte zetelsi afzonderlijk worden neergeklapt en verwijderd voor maximale flexibiliteit. De achterklep met achterruiti die apart kan worden geopend, biedt vlot toegang tot de laadruimte met een inhoud van 1350 l (tot aan het dak) tot 3000 l.

/image/91/0/peugeot-partnerelectric-homepage-03.160993.170910.jpg

DAGELIJKS GEBRUIKSGEMAK

De ludospace Partner Tepee Electric is ook toonaangevend inzake connectiviteit. Het 7 inch hoge resolutie touchscreen in kleuri biedt tal van mogelijkheden: MirrorScreen technologie*, intuïtieve navigatie, telefonie, spraakherkenning, wifi of Bluetooth en digitale radioi.
Voor nog meer sereniteit en comfort kunnen bepaalde functies van de PEUGEOT Partner Tepee Electric op afstand worden bediend met een smartphone of tablet.

Zo kunt u nog vóór het instappen:

  • vooraf en op afstand de verwarming of airconditioning programmeren;
  • de batterijlaadstatus controleren;
  • de laadduur bepalen.

De Partner Tepee Electric beschikt ook over een uitrusting die het rijden en manœuvreren vergemakkelijkt, zoals een achteruitrijcamerai, parkeersensoren vooraan en achteraani en een snelheidsbegrenzeri.

*ALLEEN GECERTIFICEERDE MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM  OF  ANDROID AUTO  APPS (BESCHIKBAAR VANAF EIND 2016) WERKEN STILSTAAND OF AL RIJDEND NAARGELANG HET GEVAL. SOMMIGE FUNCTIES VAN DEZE APPS ZIJN AL RIJDEND EVENWEL GEBLOKKEERD. SOMMIGE CONTENT DIE GRATIS BESCHIKBAAR IS OP UW SMARTPHONE VEREIST EEN GECERTIFICEERDE MIRRORLINK® APPLE CARPLAYTM  OF ANDROID AUTO TEGEN BETALING. DE MIRROR SCREEN FUNCTIE WERKT VIA MIRRORLINK® TECHNOLOGIE (VOOR ANDROID, BLACKBERRY EN WINDOWS TELEFOONS DIE COMPATIBEL ZIJN MET MIRRORLINK®), VIA APPLE CARPLAYTM  (VOOR IOS TELEFOONS) OF VIA ANDROID AUTO (VOOR ANDROID TELEFOONS) EN EEN ABONNEMENT MET INTERNETVERBINDING. 

100% ELEKTRISCH RIJGENOT

/image/91/1/peugeot-partnerelectric-homepage-04.170911.jpg

DYNAMISCH EN VLOT RIJDEN

De Partner Tepee Electric is uitgerust met een elektromotor die uitstekende prestaties neerzet. Met een vermogen van 49 kW (67 pk) en een instant maximumkoppel van 200 Nm rijdt hij altijd bijzonder dynamisch en vlot, zonder dat de bestuurder hoeft te schakelen.
De Partner Tepee Electric is bovendien fluisterstil en stoot geen schadelijke stoffeni noch CO2 uit tijdens het rijden, zodat hij ook is toegelaten in gereglementeerde zones in steden. Het stille interieur van de Partner Tepee Electric maakt ritten minder vermoeiend en is aangenamer voor de inzittenden om met elkaar te praten.

/image/91/2/peugeot-partnerelectric-homepage-05.170912.jpg

OPLADEN IN ALLE EENVOUD

De Partner Tepee Electric heeft een gemiddelde autonomie van 170 km (NEDC) en biedt keuze uit twee laadmodi:

  •  Standaardladeni via een gewoon stopcontact (8 of 10A naargelang het land) of speciaal Green’Up stopcontact (14 A). Een volledige laadbeurt (lege batterij) neemt dan 15u, 12 u of 8u30 in beslag afhankelijk van het aantal ampère.
  • Snelladeni of CHAdeMO-ladeni op openbare plaatsen, in laadstations of thuis indien u over de nodige infrastructuur beschikt. Hiermee kan de batterij in ongeveer. 30 minuten voor 80% worden opgeladen.
  • Semi-snelladen is een modus tussen standaardladen en snelladen in. Dit gebeurt via een 16A stopcontact type 2, de nieuwe Europese norm, of type 3 (ingebouwd in een muur Wallbox) of op een publieke laadpaal. Het laden verloopt in alle veiligheid in ongeveer 7,5u.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

/image/91/3/peugeot-partnerelectric-homepage-06.170913.jpg

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee Electric is ook synoniem met zorgeloos en goedkoop rijden. Zo wordt hij geleverd met 8 jaar of 100.000 kmi garantie op de tractiebatterij en 5 jaar of 50.000 km op de elektrische aandrijflijn, naargelang wat het eerst wordt bereikt.
Na het eerste jaar bedraagt de onderhoudsinterval 2 jaar of 40.000 km en door het ontbreken van een versnellingsbak, koppeling, distributieriem en koelvloeistof blijven de onderhoudskosten beperkt.
Bovendien ligt de kilometerprijs ongeveer 4 keer lager dan die van een wagen met verbrandingsmotor.

FOTO'S & VIDEO'S

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK